Továbbjutás

2011. szeptember 22. 12:30 - Kiddo21

Akárcsak a cím, a bejegyzés is rövidebb lesz a megszokottól. Egyszerű oka van ennek: mivel sem a televízióban, sem pedig a világhálón (egy darab működő stream nem volt...) nem tudtam élőben nyomon követni a meccset, ezért az összefoglalót is csak a ma megjelent cikkekből illetve videós összefoglalók alapján biggyesztettem össze.

Pedig sok szempontból érdekes meccset láthatott az, aki valamilyen úton-módon megtudta tekinteni a 2011-es év két angol kupagyőztesének a meccsét. Az egyik legnagyobb kérdés természetes az volt, hogy talján csődörünk vajon milyen összeállításban küldi ki fiait az Etihad gyepére. Hajtás után megtudjátok.

Mancini tartotta magát ahhoz a nyilatkozatához, hogy több helyen is azoknak a játékosoknak szavaz majd bizalmat, akik eddig relatíve kevesebb játéklehetőséghez jutottak a szezonban. Ezt még kiegészítette azzal, hogy felhívott pár fiatalt is az utánpótlásból.

A kezdőnk tehát így nézett ki: Pantilimon-Onuoha-Szavics-Kolo Touré-Bridge-Razak-Hargreaves-Zabaleta-Tévez-Kolarov-Balotelli.

A kispad pedig: Taylor, Rekik, Scapuzzi, Milner, Agüero, Suarez, Clichy.

A legnagyobb meglepi talán Bridge kezdőbe állítása, akit eddig a tarcsi edzésein jegeltünk, illetve, hogy Mancio végre kellő bizonyítási lehetőséget adott Abdul Razaknak.

Hargreaves és Kolo Touré játékát már korábban megerősítette Mancini, kíváncsiak is lettünk volna rá, hogy hogyan muzsikálnak. Nos, a hírek szerint mindketten a legjobbak között voltak, Kolón meg sem látszódott a fél évnyi kényszerű pauza, míg Hargo nem csak, hogy jól és hasznosan játszott, de lőtt egy hatalmas gólt is. Említést érdemel még a Richard Ashcroft hasonmás Sztefan Szavics, aki átjátszhatatlan volt, illetve a fiatal Abdul Razak is, aki Hargreaves-szel együtt cáfolták Mancini azon nyilatkozatát, hogy nincs elég embere a középpályára... A második gólt amúgy Mariónk lőtte, míg Tévez továbbra sem képes eredményes lenni, tegnap a félpályától szabadon vezethette rá a labdát a Birmingham kapusára, de azt is képes volt kihagyni. Sebaj, majd legközelebb... Folytatás szombaton, a mostanában mumus Toffees ellen.

Videós összefoglaló:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr305656094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása