Wembley, here we come!

2014. január 10. 18:30 - mgyuri

Ligakupa elődöntő 2014Gyakorlatilag a 2014-es ligakupa döntőjében a csapat, nehéz mást írni, mert a West Ham gyengébb volt, mint a magyar válogatott Amszterdamban. Ha lehet ilyet mondani, olyan rosszak, hogy a Džeko-Negredo páros is kilencvenöt százalékos teljesítményen tudott pörögni. A Hammers ide, vagy oda, mi durva jók voltunk. Wembley, here we come! 

[youtube http://youtu.be/naov6jGDw94 w=700]

A West Ham-re tényleg kár szót is fecsérelni, még egy Pintért vesztett ETO is tisztességesebben helyt állt volna az Etihadban, mint ők. Egy nem túl erős Diamé lövésen kívül nem ment lövés Pantilimon kapuja felé.

Džeko a meccs után már azt sem tudta pontosan, hogy mennyivel is tömtük ki őket.

Tényleg nem lehet sok szót fecsérelni, ma inkább a videók beszélnek. Aki csak a lényegre kíváncsi, annak itt is van mind a hat:

[youtube http://youtu.be/KFSKEzb8jg8 w=700]

A csapat tényleg odatette magát, a labdabirtoklástól kezdve (69%, ebben Nasri vitte a prímet, csak három átadása nem ért célba a 111-ből, Yayának is volt kereken száz jó passza, de García mutatója is 95% fölött volt) a kaput eltaláló lövésekig (tizenegy az egy ellenében).

Adrián bánata 2014

A csapat egy szokatlan (kényszer szülte) felállásban kezdett, szélső nélküli 4-2-2-2-nek mondanám, A párok egy 'tömbben' helyezkedtek el, így mozgattak jobbra ill. balra, gyorsan a baromi lassan poroszkáló vendégek között, nem mellékesen Clichy és Zabaleta is többet volt elől, mint hátul.

A szünetben az egyik remek (mennyi van még, te jó ég) manchesteri banda dala szólt, a Sometimes. Igen, néha van olyan, hogy hatot kap egy Premier League csapat az Etihadban. A Six and the City újabb epizódja, a Poznan visszatért az Eastlandsre!

[youtube http://youtu.be/ejU5YAHN3vQ w=700]

Džeko és Negredo (nem győzöm hangsúlyozni, a WHU mennyire pocsék volt) pompásan működött végre együtt, remélem szombatra is maradt bennünk egy-két gól.

Nem volt olyan találat, amelyikben nem vett rész valamelyikük, Edin sokat próbálkozott, nagyon akart (egy kis cicaharcot is bevállalt O'Briannel) sok lapnál ő volt a mezőny legjobbja, nem véletlenül. Álvaro így látta a meccset:

[youtube http://youtu.be/-RzQq3_b1oE w=700]

A gólok közül a másodikat érdemes kiemelni, a Kompany-Džeko-Negredo összjáték parádés volt.

Yaya gólja is hihetetlen volt (főleg a védőjáték, a carringtoni bóják nagyobb erőfeszítésre szokták késztetni) pedig nem sokkal előtte azt hittük, le kell cserélni. A hatodik pedig tényleg a korona volt. Lopes sarokkal adott köténye, áááá.

Lopesnél sajnálom, hogy nem töltött több időt a pályán, de a hatodik előtti sarkalása jelezte, mekkora spíler is lesz ő. A Blackburn ellen a jövő hét közepén remélem lesz lehetősége többet játszani.

A visszavágó formalitás, nem lepne meg, ha Sam Allardyce azt már csak tv-n nézné. A másik ágon (a jelekkel ellentétben azért) nagy nehezen alakul, hogy Manchester Derby legyen a Wembleyben. Egy újabb mu vereség, Gipsz öngól?! Istenem, túl jó vagy hozzám!

Március 2. Készüljetek! Wembley, here we come!

A meccs jegyzőkönyve és az összefoglaló:

[vimeo 83717085 w=600]

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr2412477879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kid21_ 2014.01.10. 19:16:00

Ez hollisztikus volt. Még! Még! Még! :)

mgyuri 2014.01.11. 18:04:00

egyelőre mindent vissza Big Sam-ről, rövidtávon bejött a számítása, megérte beszopni azt a 11 gólt és kizúgni a kupákból

mgyuri 2014.01.11. 19:32:00

nem semmi hogy eldugta a labdát az első félidőben a Swansea Salfordban :-O

Kid21_ 2014.01.11. 20:09:00

kár azért a két alibi gólért, megnéztem volna ahogy ma is lehúgyozzák moyes lányait :)
süti beállítások módosítása