Válogatott szereplések

2011. június 16. 15:00 - mgyuri

Az idény lezárásával több játékosnak még nem kezdődött el a vakáció, hanem az utolsó kötelező "köröket" kell lefutni a válogatottjaik színében.

A meccsek nagy része nem is volt túl színvonalas, ráadásul Adam Johnson, Koralov és Balotelli is beszerzett egy-egy kisebb sérülést.

 

Shay Given végigvédte (még május 29-én) a skótok elleni meccset Dublinban, az 1:0-ás sikerrel meg is nyerték az írek a Négy Nemzet Tornáját.

Majd június 4-én Eb selejtezőre Macedóniába utaztak, ahol szintén vele a kapuban 2:0-ra győztek.

Június elsején Pablo Zabaleta csapatkapitányként vezette pályára az argentin nemzeti tizenegyet Nigériában, de más öröme nem nagyon lehetett, mivel a hazaiak 4:1-re lemosták őket...

Majd 5.-én Lengyelországba utaztak egy újabb vereségért, Pablo egy félidőt játszott, a vége 2:1 lett a lengyeleknek.

Koralov a szerb válogatottal Ázsiába utazott, ahol a hosszú, kimerítő és fáradságos tor(túra) végén ki is kaptak a dél-koreai válogatottól, június 3.-án, 2:1-re. Alexandar egy félidőt játszott.

Vincent Kompany végigjátszotta a törökök elleni EB-selejtezőt, harmadikán. A belgák tizenegyest hibáztak, így csak 1:1 lett a végeredmény.

Nigel de Jong június 4-én az oranjével Brazíliában lépett pályára, a 0:0-ra végződő meccsen 66 percet játszott.

Nyolcadikán Uruguay-ban játszottak, itt 64 percet kapott. A meccs 1:1 lett, de tizenegyesekkel 4:3-ra az Uruk győztek.

A világ- és Európa-bajnok spanyol válogatott otthon intézte el Egyesült Államok csapatát 4:0-ra. David Silva 65 percet játszott, és két gólpasszt adott.

Rá három napra, 7-én, Venezuelában nyertek 3:0-ra, David a második félidőt játszotta végig.

Joe Hart és is James Milner kezdett 4-én a Wembleyben, a Svájc válogatottja ellen. A Nati fél óra játék után rákapcsolt: pár perc alatt két szabadrúgásból lőttek két gólt. Mindkettő előtt hatalmasat hibázott a védelem. Végül sikerült 2:2-re menteni az eredményt, de nem lehettek igazán elégedettek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr825655890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása