A holland, a hollandiai és a barcelonai

2012. február 03. 17:30 - mgyuri

A legutóbbi bajnokit lőtt gól nélkül zárta a csapat, de a "forduló gólja" nem marad szép találat nélkül. Rögtön jön öt is! Igen öt, egy a ligakupából, egy a spanyol bajnokságból, és három a holland pontvadászatból, és igen, mind City játékostól!

Reméljük nem kell egy újabb évet várni a következőre!

Közben Vladmír Weiss megszerezte első spanyol bajnoki gólját az Barcelonában, ami az Espanyol győzelmét jelentette a Real Mallorca ellen:

Guidetti viszont ott folytatja, ahol a holland bajnoki szünet előtt abbahagyta. Megint egy mesterhármas, mégpedig az Ajax ellen! Feyenoord játékos ilyenre legutóbb 1963-ban volt képes! A kikötővárosiak nemigazán akarják elengedni, ami teljesen érthető. Láttam olyan rotterdami szurkolót aki már magára is varratta a fiatal svéd nevét.

Johnt így látják a holland lapok:

SuperGuidetti

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr895656294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

261084 2012.02.04. 11:14:41

Guidetti nagyon jónak néz ki most a hollandoknál, kiváncsi leszek ha visszajönne itt mit mutatna
süti beállítások módosítása