Nulla meg még egy

2013. szeptember 15. 20:30 - mgyuri

Ismét nem hozott sikert a Stoke-on-Trent-i vendégjáték, de legalább vereséget sem.

Nem akar véget érni a Britannia átka, a győzelem elmaradt. Nem volt egy jó meccs, tényleg nem, így értelemszerűen az összefoglalót sem fogjuk túl bő lére ereszteni.

Ismét nem hozott sikert a Stoke-on-Trent-i vendégjáték, de legalább vereséget sem.

Nem akar véget érni a Britannia átka, a győzelem elmaradt. Nem volt egy jó meccs, tényleg nem, így értelemszerűen az összefoglalót sem fogjuk túl bő lére ereszteni.

A kezdőcsapatban volt egy kis meglepetés, az előzetes hírek szerint Agüero kezdett volna, de az utolsó pillanatban Jovetics került be a kezdőbe. A montenegrói nem volt pocsék, de látszott rajta a tipikus első meccses drukk, több helyzetben vagy önző volt, vagy csak szimplán elbénázta, fogjuk arra, hogy izgult.

Clichy sem kezdett, a francia válogatottban ő is összeszedett valamit. A helyén kezdő Kolarov alapvetően nem tolta rosszul, de volt néhány szitu a Stoke tizenhatosánál, amikor simán elhagyta a labdát, hátra meg nem ért rendesen vissza, lehetett volna ebből baj.

Ahogy várni lehetett Silva nem játszott, de valószínűleg taktikai megfontolásból Navas sem. Utólag nézve ez kár, a Stoke védelme olyan darabos volt, mint del Toro aranyserege a Hellboy II.-ben, talán meg tudta volna bontani őket a mozgékony Navas-Agüero-Silva hármas. Talán.

Két nagy helyeztet volt csak az első félidőben, mind a kettő a hazaiak előtt. Előbb Walters fejelt bele rosszul egy beadásba, majd Jones rázta le magáról Nasrit (a fizikumukat elnézve nem csoda, hogy ki nyert), kapura lőtt, de Hart ott volt a helyén.

A lábdadabirtoklásban jobbak voltunk, de semmire sem mentünk vele. A helyi tahók szurkerek látványosan őrjöngtek, ha nem náluk volt a labda, és mivel általában nem volt náluk, elég sokat bőgtek.

Meddő City mezőnyfölény, veszélyesebb Stoke kontrák, ez volt a szünetig.

Aztán a második félidő sem hozott változást, töketlenkedtük, jött a Potters, ismét Walters és Jones. Az őszülő szélső beadásáról alig maradt le a benga csatár, a védőink pompásan elnézték a labdát.

Az egész meccs legnagyobb helyzete (tipikus, vazz) az volt, amikor Nasztaszics úgy ért bele egy beadásba, hogy Hart csak hihetetlen reflexszel tudott hárítani (a kipattanó úgy meglepte Jones-t, hogy nem tudott kapura lőni). Amúgy ők ketten voltak a meccs legjobbjai (ha lehet ilyet mondani ezen a meccsen, hogy jó), külföldi szájtokon Matija, nálam Joe.

Pellegrini csak kettőt cserélt (a védőhiány miatt Boyata is ott ült a padon, de kb. melegíteni sem ment el), Agüero jött be (szerencsére nem sérülés miatt nem kezdett), Nasri helyett pedig Navas.

Sokan úgy gondolták, hogy Pulis távozásával széthullik a Stoke, és a kiesés ellen fognak küzdeni. Lehet, hogy a végén tényleg kipukkadnak, de jelenleg ennek nyoma sincs.

Ez van, az egy pont nem sok, de legalább az ellenfelekről nem szakadtunk le.

A meccs jegyzőkönyve és az összefoglaló:

Elindult a google+ oldalunk, bátran vegyétek fel a körötökbe.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr605656696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása