Heinrich Manchesterben

2016. február 11. 18:00 - mgyuri

Heinrichnek, az nst (népsport, NouSanTrafford), a magyar sportújságírás egyetlen vállalható tagja kiemelkedő alakja Manchesterben járt, ha már így tett körbe is nézett az Etihad környékén. Cikkajánló.

Természetesen mindkét helyi nagyágyúnál járt (aztán ment tovább Liverpoolba), de igazán jó tapasztalatokat az Eastlandsen szerzett.

Amíg a traffordon a stadiontúra fő attrakciója a 'pool fikázása volt, addig az Etihadban a vendég van főszerepben, informatív, jó hangulatú volt a látogatás, ahol City-nél dolgozókkal is beszélgetésbe elegyedhetett.

Aaron Hardman, a City munkatársa ezt mondta neki: "Az első angol király, aki személyesen ellátogatott egy bajnokira, V. György volt 1920-ban: a Liverpool elleni hazai meccsünket tekintette meg. Nagyjából hasonló áhítattal várja most Josep Guardiola érkezését a szurkolók többsége ... "

Szintén ő mondta Pepről: "azt várjuk tőle, hogy a precizitásával és rendszerszintű gondolkodásával forradalmasítsa a klubot"

A cikk egyik legfontosabb mondata: "A bajnokság névadó szponzora, a Barclays 2013-as felmérése szerint a Manchester City bérleteseinek 55 százaléka minimum 25 éve látogatja a csapat meccseit, ez pedig a legmagasabb ilyen mutató a Premier League-ben."

heinrich elmondta még azt is, ha manchesteri lenne, nem lenne kérdés melyik csapatnak szurkolna.

A teljes cikk:

Guardiola az aranynál is szebben csillog

A fotókat heinrich lőtte.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr6112719750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása