Végre esélyesként a BL-ben is

2016. július 20. 11:39 - mgyuri

manchester city bajnokok ligája beharangozó cszka moszkvaMa folytatódik a BL, a CSZKA Moszkva a következő ellenfél. Ilyen sem volt még túl sokszor, a csapat rövidke Bajnokok Ligája pályafutása során.

Itt az ideje, hogy a nemzetközi kupákban is újra oroszlánbarlangnak számítson az Etihad. Végre, két év után újra nyerhetünk hazai pályán, Bajnokok Ligája meccsen.

 

A CSZKA otthonában két hete jártunk, hiába kaptak ki a moszkvaiak, a viszonylagos jó teljesítményük a jelek szerint gátakat szakított át.

27-én a Krasznodar ellen nyertek (ötmeccses bajnoki nyeretlenségi sorozatot zártak le ezzel) sima 5:1-re, most hétvégén pedig a Nyizsnyij Novgorod otthonából hozták el a három pontot (2:1). Ezzel a két győzelemmel helyet cseréltek a Krasznodarral, jelenleg a negyedikek a bajnokságban.

A bajnoki sikerek mellett a kupában is továbbléptek, a másodosztályú Kihimik ellenében.

A CSZKA megkapta a büntetését a szurkolói viselkedése miatt, a rasszista óbégatás és a balhézás miatt az uefa szektorbezárást (a Beyern elleni meccsen) és pénzbüntetést rótt ki.

Mondjuk elég nagy büntetés nekik, hogy az idegenbeli meccs moszkvai idő szerint 23:45-kor kezdődik. Az óraátállítás kapcsán felmerült néhány megszállottól megint az, hogy Magyarország váltson időzónát. Hát nem tudom, nekem nem érne annyit az, hogy nyáron este kilenckor világos van, cserébe pedig télen még reggel nyolckor sötét. A nagyobb szopás pedig az lenne, ha 21:45-kor kezdődnének a BL meccsek, a hétközi bajnokik 22:00-kor, az olyan kupameccs, mint a múltheti pedig másnap érne véget.

Egy órával távolabb Manchesterből, egy órával közelebb Moszkvához? Kösz, nem!

De vissza a meccshez. Láttuk mire képesek otthon a ruszkik, ennél többre Manchesterben sem fognak jutni. Már a Norwich elleni meccs előtt pedzegettem, hogy november lehet a mi hónapunk. A kanárik fel lettek perzselve, jó eséllyel a Moszkva is beég ma.

manchester city bajnokok ligája beharangozó cszka moszkva

Vasárnap megyünk a hónapban először és utoljára idegenbe, a kiesőhelyen álló Sunderland-hez.

Jön még a Spurs az Eastlands-re, lehetőség az előzésre, aztán még a Plžen is tiszteletét teszi az Ethiadban, hogy bebiztosítsuk a továbbjutásunkat a Bajnokok Ligájában.

Náluk Alan Dzagojev és Rasmus Elm, nálunk pedig Jovetics és Kompany sérült, sőt a hírek szerint Javi García is összeszedett valami nyavalyát.

Lehet egy kicsit megint rotálni, jöhet Richards, Kolarov, Lescott, Milner, Navas és Džeko a kezdőcsapatba.

Kíváncsi vagyok meddig tart Hart száműzetése, abban bízom, hogy megerősödve keveredik ki ebből a históriából.

kezdés: 20:45, tv: nincs, vezeti: Carlos Velasco Carballo (spanyol) stream: itt

Tegnapi interjú Pellegrinivel, 1:02-nél a derék újságíró úgy hiszi Mancinivel beszél, aztán azt hiszi a nagytudású, hogy a mu sajtótájékoztatóján van, szerencsére Pelle úriember.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr2712480185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása