1:1? Meg sem lepett.

2016. november 11. 11:12 - mgyuri


Hihetetlen egy csapat ez a Manchester City. Elseggeli szerdán a világ legjobb csapatát, hogy aztán pontokat veszítsen otthon az angol bajnokság újonca ellen.

Persze, ok és okozat, egy héten belül nem képes háromszor csúcson pörögni a csapat  —faszé' nem?! — bla-bla-bla, de nem is ezt várom, csak azt a nyüvest 1:0-át kellett volna tartani a végéig.

Akármi is lesz a vége, ez a három otthoni 1:1 még baromira vissza fog ütni. Fájón.

Negredo visszatért az Etihadba, de végül nem ő, hanem de Roon szerezte a ráadásban a gólt — ez az igazi agyfasz —, de a hollandon kívűl voltak még akik jól csinálták, amit csináltak — a gólpasszt jegyző Friend és Adama Traoré (valamiféle bosszú a Barca miatt?!) egész kiemelkedőt toltak, Valdés jól védett, de Downingon kívül kb. mindenkivel elégedett lehetett Karanka, aki egész tisztességesen összepakolta a csapatát.

A kapuba visszatért Bravo — nem csak ő tehet róla, hanem kedves csapattársai is —, de lassan eléri, hogy viszketek ha meglátom a ketrec előtt. Negredo is számított rá a második félidő elején, hogy kint mászkál, de szerencsére nem lett baj az emelésből. Ezután nem sokkal volt egy szép védése, kb. ennyi.

manchester city middlesborough premier league összefoglaló

Pep annyira nem bízik Kompany-ban, hogy inkább Kolarov lett Stones párja, Otamendire fért rá a pihenés, így Clichy lett a bal bekk, Zabaletanak nincs cseréje — azaz van, Maffeo ő ült a padon —.

Pablo többet tanyázott a 'brough télfelén, mint a saját tizenhatosánál, Clichynél többet volt a labda, így többet volt hátul, de legalább annyi időt töltött odaát, mint Zabaleta, azzal a különbséggel, hogy többször húzódott be középre. A gólnál ő volt a legszerencsétlenebb a hátsó alaktatból, fingja nem volt, hogy Negredora, vagy de Roonra figyeljen.

A középső védők közül Kolarov volt többet játékban, Stones kevesebbet, John volt aki előrébb lépegetett inkább.

Stonesból látszik mit/kit akar faragni Pep. Csapata alapja lesz, új Pique, új Boateng, hívhatjuk mélységi irányítónak. John Stones a City alapja lesz, hosszú évekig.

Egy kis szemléltető videó róla:

 

Előttük Fernandinho és Gündogan volt megint. Ilkaynak sok volt a jóból, két perfekt meccs után nem tudott igazán hasznos lenni. Kár. Ferna pedig rendületlenül tette, amit tennie kellet, bár kihagyása neki is volt, mikor Negredonak tálalta a labdát, aki köszönte szépen és félpályáról ráemelte.

Gündinél Pep is érezte, hogy fogy a benzin, őt kapta le először Nolito jött helyette, aki sokat nem tett hozzá az összképhez.

A jobb szélső Navas volt, ha a második félidő végén beakad a kapufája, nincs miről beszélni. Így akad. Serényen rohangált a jobb oldalon, jó beadásai voltak, plusz egy csinos lyukat fabrikált Valdés combjába. .

Papíron de Bruyne, de volt középen  Jó lövései voltak, de nem volt benne most igazán a gól, a gólpassza, de volt még olyan passza, ami felért egy asszisztal, de Agüero sem tud belőni mindent, akármekkora tálcán kapja meg a helyzetet.

Silva volt a balos, majd Nolito beállása után beljebb lépett, csinálta a dolgát, semmi extra, sajna.

 manchester city middlesborough premier league összefoglaló

Agüero egy gólgyár. Megvan a 150. gólja — 223 meccsen, embertelen — tétmeccsen a City mezében. de Bruyne passzát tökéletesen lőtte a hálóba, a két középső védő remekül kisérte. A gól mellett volt még néhány ajtó-ablak, ami csukva maradt.

Nem vagyok naiv, de a bocsánatkérés után talán jó lett volna — a kevés és fáradt középső középpályások okán, Garcia is csak mutatóba jött ne —, ha Pep leteszi Yaya nagy testét a kispadra és legalább fél órát ad neki. Sané nem tudom miért nem állt be, Sterlingnek kellett a pihi, Iheanacho későn állt be.

Bosszantó ez a harmadik hazai 1:1. További előnyt nem sikerült szerezni, aztán meg beleültek az 1:0-ba, persze, hogy az egyenlítés. Fasza, most egy kis pihi.

A meccs jegyzőkönyve és az összefoglaló:

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr112479969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása