A két hét bajnoki szünet közbeni események

2011. március 24. 20:00 - mgyuri

A  bajnoki szünet viszonylag eseménytelenül telik a klub körül.

Micah Richards lett a hónap játékosa a klubon belül, ez a jó hír, a rossz, hogy megsérült az angol U-21-es csapat kereténél tartózkodva... Térd problémája van, még nem tudni mennyire súlyos.

Devante Cole góljával nyert az angol U-16-os válogatott Észak-Írország fiataljai ellen.

Az angol keretbe Joe Hart, Joleon Lescott, Gareth Barry és James Milner kapott meghívót.

David Silva a spanyol, Kompany a belga, Boateng a német, Koralov a szerb, Džeko a bosnyák, De Jong a magyarok ellen készülő holland válogatottnál tartózkodik.

Balotellit a Kijev elleni sportszerűtlenség miatt maradt ki az olasz keretből.

Nyolc hónapos börtönbüntetésre ítélték Kelvin Etuhu-t, aki egy éve utcai verekedés során súlyos sérülést okozott. Etuhu legutóbb a tartalék keret tagja volt, de az eset miatt szerződést bontottak vele.

Reméljük Mancini kitalál valami okosat a hátralévő meccsekre, és lesz oka igazából is így nevetgélni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr1005655710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

255913 2011.03.25. 09:28:06

Ha lemaradnak a BL-röl az nagy tragédia lesz nekik. Ezzel a kerettel harcban kéne lenniük a bajnoki címért! Ha nagy terveik vannak akkor kell találniuk egy megfelelö managert!
süti beállítások módosítása