Hírek innen-onnan

2011. október 07. 11:38 - Kiddo21

A válogatott szünet alatt is szivárognak ki hírek az Eastlands-ről.

Néhányat ezért össze is szedtünk, hogy még gyorsabban teljen az utolsó munkanap a héten.

Tovább gyűrűzik a Tévez-ügy, miután Carlitos menedzsere, Kia Joorabchian azt találta mondani, hogy a Bayern meccset követő interjúnál a spanyol tolmács hibásan fordította le Tévez szavait. A tény persze ettől függetlenül nem változik: Carlos nem akart pályára lépni és inkább a kispadról nézte végig, ahogyan lefocizza a bajor csapat a "polgárokat". Joorabchian a médián keresztül próbálja menteni a menthetőt, szerinte Tévezt sok mindenért lehet bírálni, de a  foci iránti elkötelezettségéért nem. Szerinte amikor Tévez pályára lépett a Cityben, mindig a maximumot nyújtotta.

David Silva elmondása szerint azért nem kap rendszeres játéklehetőséget a spanyol válogatottban, mert a tavalyi vébé nyitómeccsén elszenvedett zakóért őt tette meg egyik bűnbaknak Vicente Del Bosque. Silvával csak a kispadon számol a spanyol szövetségi kapitány, annak ellenére, hogy Manchesterben eddig a csapat egyik, ha nem a legjobbja. Del Bosque persze  nem hagyta ezt szó nélkül és négyszemközt fogja ezt tisztázni Silvával. Hír még a játékossal kapcsolatban, hogy ő lett szeptember hónap legjobb játékosa. Nagyságrendekkel több szavazott kapott, mint az őt követő Balotelli-Agüero páros

James Milner egy tegnapi nyilatkozatában csapattársát, Gareth Barry-t méltatta. Véleménye szerint Barry egy alulértékelt játékos és túlzottan is sok kritika éri mostanság. Milner hozzátette még, hogy csapattársa hétről-hétre bizonyította, hogy a Premier League top játékosai közé tartozik.

Milner kiállt Barry mellett

Újabb vereséget szenvedett a Manchester City U-19-es csapata a NextGen Series keretein belül. A fiatalok pár hete a Barcelonától kaptak ki, szerdán pedig Marseille-ben maradtak alul 3-0-ra. A kékek így továbbra is nulla ponttal állnak a csoport végén. Két hét múlva a szintén nulla pontos skót Celtic-kel fognak összecsapni Andy Welsh fiataljai.

Balotelli hátfájdalmak miatt kihagyni kényszerül az olasz válogatott utolsó két EB-selejtező meccsét. Mario a szerdai edzést követően panaszkodott a hátfájdalmakra, majd az orvosi vizsgálat után abban maradt Enrico Castellacci csapatorvossal, hogy inkább visszarepül Angliába és a Citynél kezelteti magát. Balotelli egyébként állítólag kezdett volna a Szerbia elleni meccsen, miután több olasz csatár is sérüléssel bajlódik.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr895656114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása