Firestarter!

2011. október 25. 08:30 - mgyuri

Mario Balotelli. A Manchester City egyik legjobb formában lévő játékosa.

Mario Balotelli. A Manchester City egyik játékosa aki erőteljesen megosztja  a közvéleményt.

Az biztos: a még mindig nagyon fiatal, de már most mutatkoznak a jelei: hatalmas játékos lehet belőle!

A Manchester City valaha volt egyik legjobb játékosa! Reméljük ő is ezt akarja!

Firestarter.

Ha nem lenne futballista akkor is bizonyosan nem lenne egy átlagos fickó! Egy olasz utcai banda vezére lenne. Vagy színész. Esetleg rocksztár. Ő lenne az új Keith Flint. Minden lenne akkor is csak nem középszerű!

A derbi előtti újabb kalandjáról már a meccs előtti beharangozóbán már írtunk, ezért írta a pólójára a fenti feliratot, hogy végre szálljon róla a média, és figyeljenek inkább arra amit a pályán csinál. Valljuk meg: baromi nehéz lesz!

Szerencsére már jól érzi magát Angliában, és ez a pályán is meglátszik rajta!

Mancini töretlenül bízik benne, de ahogy a derbi utáni sajtótájékoztatón fogalmazott: "Mario zseniális, de őrült! Nincs mit tenni, én így is szeretem!" A menedzser a világ legjobb játékosát vizionálja benne, aki felérhet Messi, vagy Ronaldo szintéjére. Legyen így!

Üzletileg sem utolsó a srác! Az umbro sem hagyta parlagon az újabb ötlet, már tegnap piacra dobta ezt a pólót:

 

A csapatársai is először kétkedve fogadták a balhés olaszt, de mára elfogadták

"Az előző szezonban nem voltunk biztosak benne, hogy a pályán és azon kívül megállja a helyét a Manchester Citynél. Túl sokat foglalkozott vele a média, a nagy felhajtás miatt kellemetlen volt elmenni vele bárhová, sokszor bosszantó volt a társaságában maradni. Szerencsére mára úgy tűnik, felnőtt, rend lett a fejében, és az egész csapat is mögé állt. Azt a szeretetet és tiszteletet kapja, amely előrelendíti, az edzéseken példás munkát végez, alázata megkérdőjelezhetetlen. Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a derbije, nagyon megérdemelte!

Mi is sokszor foglalkoztunk vele, írtunk életéről, vagy összeszedtük az összes tavalyi balhéját. Hálás egy téma SuperMario. Emellett pedig remek játékos lett!

Az fix: egy jó viccre mindig kapható!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr55656131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MC23 2011.10.25. 11:20:24

Nagyon nagyon nagyon nagy tehetség. Óriási formában van, remekül játszott a United ellen is. Mancini nem véletlenül bízik benne ennyire. Reméljük beigazolódik amit róla mond, és a világ legjobb játékosaként emlegethetjük. Emellett a csapat is nagyszerűen játszott. Igaz emberelőnyben, de én személy szerint úgy vélem, ha nem történt volna a kiállítás akkor is kinézett volna egy zakó az ördögöknek. Hajrá City!

339432 2011.10.25. 22:28:49

Jó volt Balo, de a legjobb akkoris Silva volt ;)

342124 2011.10.26. 09:14:39

Persze, Silva is nagyot játszott. Az egész csapat ott volt a szeren. Így tovább! ;)

299929 2011.10.26. 14:42:42

én azért remélem nem változik meg teljesen többek között a hülyeségei miatt lett az egyik kedvencem :D amúgy ilyen pólót magyarországon is lehet kapni?
süti beállítások módosítása