Ajándékba hagyott két pont

2011. december 28. 19:30 - mgyuri

Bőkezű ajándékot hagyott a West Brom játékosainak a Manchester City hétfőn, hiszen a karácsony második napján bontják ki csomagokat, így a Baggies tagjai örülhettek a nem várt meglepetésnek.

Ez volt 2011 utolsó meccse, és az idény első City gól nélküli bajnokija. Meglettünk volna nélküle...

Vagy csak szimplán gondoltak rám a srácok... A december 26.-án van a családban az egyik legnagyobb összejövetel, így hosszú idő után most volt egy olyan City meccs amit nem tudtam teljes odafigyeléssel végigkövetni. Mondhatni egyik szemem a rántott halszeleten és bejglin, a másik a WBA-Cityn.

Sikerült a szomszédnak is ajándékot adni ezzel... Nyakunkra hoztuk a uniteded, de szerencsére nincs még baj!

Angliai ismerősömnek köszönhetően egy találtam egy jó minőségű avi-t és ma végigpörgettem a hétfői meccset. A félig megírt posztom meg elszállt, így az istenek sem akarják, hogy hosszan elemezzük a 0:0-át.

Az összecsapás forgatókönyve hasonló volt mint a Stoke elleni meccsen, közel hétszáz passz, hetven százalék feletti labdabirtoklás, tizenhét kapuralövés, amiből csak négy ment kapu felületére, ez volt a kulcs. Csináltak a támadóink egy szép napot Fosternek. Nem sokkal félidő előtt az első vereség után eljött az első gól nélküli City bajnoki.

A legnagyobb kihagyott helyzet Silvához fűződik, amikor tizenegy méterről lőtte felé Agüero labdáját.

Kunnak sem ment

Tíz perc múlva viszont komolyan bosszankodhattunk, Balotelli gólját érvénytelenítették, nem sokan múlt, ha ez bent van sima a meccs.

Az 53. percben volt még egy sistergős Mario felsőléc, kevés hiányzott a hatalmas gólhoz.

Majd nemsokra rá jött a legnagyobb West Brom helyzet, bár volt egy kaput eltaláló lövésük is, Long fejese ment nem sokkal mellé.

A cserékkel nem értettem egyet, nem Barry-t hoztam volna be először, és nem Nasrit hoztam volna le. Milnernek nem ment az előrejáték, a védőmunkájára meg nem volt szükség. Johnson és Džeko későn jött, bár gondolom Edin sérülése után nem bírt volna sokkal többet, Silvának és Agüeronak nem ment a játék, így elmaradt a jó játék.

A City küszködött a gólért, ráadásul a végén még a WBA-nak volt egy kapufája... Maradt a 0:0.

Mancini nem volt elégedetlen, ha ez nem hullámvölgy, csak egy kis megtorpanás, és az új év első hetében esedékes három meccset behúzzák a srácok, mi sem leszünk azok!

A meccs jegyzőkönyve, és az összefoglaló:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr235656236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viksaint 2011.12.28. 19:58:58

Ez a teljesitmeny sajna nem lesz eleg a Pool ellen, nem plane a ?United ellen par napra ra.. :/ en majdnem el aludtam a meccs alatt..( citynel nem jellemzo )
süti beállítások módosítása