Minek ide RVP, mikor itt van RSC?

2012. augusztus 01. 22:30 - mgyuri

Egy nappal a Kuala Lumpurban lejátszott meccs után már pályán is volt a csapat, az ellenfél az Oldham Athletic volt.

Persze nem ugyanazok játszottak kedden, mint akik hétfőn a világ másik felén, hanem végre bekapcsolódtak a felkészülésbe az Európa-bajnokságon szereplők is, így ők, Attilio Lombardo vezetésével a második csapat tagjaival utaztak el a Manchesterhez közeli Oldham Athletic otthonába.

A kezdők: Hart - Wabara, McGivern, Lescott, Clichy - Milner, de Jong - Facey, Jelavic, Nasri - Santa Cruz

Majdnem mindenki le lett cserélve a végére, Lescott a twitter oldalán azt írta, hogy egyelőre nem is bírt volna 90 percet játszani, valószínüleg az összes Eb-n járt játékos így lehetett ezzel, ezért Kennedy, Lawlor, Leigh, Hiwula, Huws, Drury, Rusnak, Bunn és Glendon is szerepet kapott a második félidőben.

Rögtön az első félidő elején szerezte meg a vezetést, a volt City legenda, Paul Dickov által irányított Oldham, Simpson réven. A ManCity csak rohant az eredmény után, de hiába a sok a helyzet, Roque Santa Cruz csak az 53. percben tudott egyenlíteni.

Szépen jöttek a cserék, lassacskán az összes ismert játékos elhagyta a pályát, és ahogy lenni szokott hiába a rengeteg helyzet (plusz egy kapufa), az utolsó percekben a hazaiak lőtték a győztes találatot.

Ez van, de legalább újra edzésben az Eb szereplők. A végre összeálló keretre a Wolfsburg vár szombaton.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr845656443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

336477 2012.08.02. 07:20:31

http://youtu.be/8NXDMmLQZ2A - "One of the true heroes of our darkest days."
süti beállítások módosítása