Az ifik is továbbléptek a kupában

2013. január 12. 09:00 - mgyuri

fgkalmiv_400x400.pngLe a kalappal az akadémisták előtt! Csakúgy, mint a felnőttek, az ifisták is simán vették az akadályt a kupában.

Most megmutatjuk az ifik csütörtöki, Burnley elleni FA Youth Cup, és az u-21-es csapat hétfői, Blackburn elleni felkészülési meccsének góljait.

 

A Blackburn elleni meccs érdekessége az volt, hogy Balotelli is pályára lépett (Mancini szerint szüksége volt erre, hogy formába lendüljön), ha már ott volt nem tétlenkedett, lőtt két gólt és összehozott egy tizenegyest.

A felnőtt csapatnál egyelőre semmi mozgás, átigazolási fronton, a tarcsinál annál inkább.

A feröeri kapus, Gunnar Nielsen szerződését felbontotta a klub, aki most csapatot próbál magának szerezni.

Többen viszont csak ideiglenesen távoztak más klubokba, Alex Nimely a szezon végig a másodosztályú Crystal Palace-hoz,  Luca Scapuzzi a Serie B-s Varese-be, Adam Drury pedig az angol harmadik ligás Burton Albion-ba került csereként.

Csütörtökön az u-18-as gárda a Burnley-t fogadta az Etihadban, ebben az összeállításban játszott Attilo Lombardo csapata:

Lawlor - Facey, Leigh,  Plummer, Rekik - Evans, Ntcham - Bytyqi, Cole, Lopes - Pozo (Celina 88.).

A gólokat Lopes és Pozo szerezte, így Lopes a Watford elleni felnőttmeccs után most is betalált.

A szokásos heti videóban is szerepet kapnak a meccsek:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr355656560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása