A mumus újra lecsapott

2011. május 08. 00:00 - Kiddo21

2-1-es vereséget szenvedett a Manchester City az Everton vendégeként a Goodison Parkban. Az első félidőben eldönthette volna a mérkőzést Mancini csapata, de a számtalan ziccerből csak egyet tudott értékesíteni a manchester-i gárda.

Mázli, hogy az ötödik Spurs csak ikszre volt képes a Blackpool ellen

Beharangozó posztunkban szóltunk róla, hogy a kisebbik liverpool-i csapat igazi mumusunk hosszú ideje. Nos, a voodoo varázslat tovább folytatódik, mert David Moyes brigádja megint átlépett rajtunk.

Úgy kezdtük a mérkőzést ahogy kellett: irányítva a játékot, ziccereket kidolgozva uraltuk a meccset. Ennek a 28. percben meg is lett az eredménye, mert Yaya Touré egy remekül eltalált lövésével megszerezte a vezetést a Manchester City. A gól után további helyzeteket dolgozott ki a csapat, a legnagyobb talán Patrick Vieira-é volt, aki nyolc méterről képtelen volt eltalálni a kaput. Ebben a játékrészben egyértelműen David Silva volt a csapat legjobbja (ő adta a gólpasszt Yayának is), akit képtelenek voltak tartani az Everton védői. Az első félidőben tehát semmi jel nem utalt arra, hogy Phil Neville-éknek lehet valamennyi keresnivalójuk.

Mancini nyilatkozata: "Hihetetlen ahogy elveszítettük a meccset... Az első félidő után azt hittem, hogy képtelenek vagyunk elveszíteni ezt a mérkőzést. Rengeteg lehetőségünk volt arra, hogy nyerjünk, de a végén túl mélyen védekeztünk, az Everton pedig hosszú labdákkal operált, aminek meg is lett az eredménye. Ez történik ha nem koncentrálsz 90 percen keresztül. Kedden 100%-on kell pörögnünk."

Szerencsére a londoni üldözőnk csak egy pontot tudott faragni a hátrányán, mert a Blackpool 1-1-re remizett a Spurs ellen. A Tottenham és a Manchester City között így hat pont a különbség, amely kedden változhat, ugyanis a két csapat aznap az Eastlands-en mérkőzik meg egymással. Ezen a mérkőzésen már valószínűleg visszatér a két hiányzó, Carlos Tévez és Micah Richards is.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr365655804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

296258 2011.05.08. 01:13:51

Az a félpályás passz amit Silva levett a meccs elején, áá csak be kellett volna vele gyalogolnia! Yaya is mit nyújt idén, hihetetlen! Mancini meg... Džeko-t meg minek kezdetei? Jó is... Mire számított mikor beküldte? Komolyan, lassan ott vagyok varrják meg a 36-os lepedőt a szomszédok, csak az olaszt váltsa le valami értelmes ember...

336477 2011.05.08. 20:46:25

zakózott az Arsenal... tényleg lett volna esély a harmadik helyre... :(

296258 2011.05.08. 21:18:19

[Kid21](#383955): Tudtam, hogy még botlani fognak, de azt is, hogy mi is... Meglehetett volna a dobogó, de nem baj, a kupa a fontos!

336740 2011.05.09. 10:59:22

jó hát ezeket csoda kell, hogy leverjük, Moyes egy nagyon nagy boszorkány, de kimondottan ránk specializálódott már csak egy seprű kellene alá amúgy nagyon szép 1. félidő volt, menni kellett volna már 2 góllal és akkor valszeg nincs ez a bukta a védelem meg elkúrta, hogy nem bírt figyelni a rohadt beadásokra, 2. gólt olyan üresen fejelte az Osman hogy nem igaz Stoke ellen erre nem kettőzött hanem 112szörös energiával kell figyelni, mert ők a másik, akik ezt a beívelős lófaszt tudják nagyon hatékonyan nyomni Vieira-t el kell felejteni jövőre, jó ő, az Fa-kupában 1-1 félidőre, mert az EL csoportkörben de komoly meccsen már nem, vegyük fel edzőnek, tökéletes szerep neki
süti beállítások módosítása