Győzelem Kanadában

2011. július 19. 13:00 - mgyuri

A második észak-amerikai meccsen is győzni tudott a City.

Az első felkészülési meccs ismét folytatódott az alapozás a következő szezonra, amelynek monoton ritmusát jó ütemben törte meg a következő felkészülési mérkőzés.

A mérkőzésre átruccant Kanadába a csapat, ahol az MLS résztvevő Vancouver Whitecaps volt a következő ellenfele a felkészülés során. Az Empire Fields-en 25.000 néző volt kíváncsi a találkozóra, ahol a pályamunkásoknak sok dolga akadt az előző napi esőzések miatt, de sikerült megoldaniuk a problémát, pedig a meccs elmaradása is felmerült, de szerencsére nem így lett.

Silva és Richards is kisebb sérüléssel bajlódik, így Ők kihagyták a meccset.

A Manchester City kezdőcsapata: Hart, Boyata, Kolarov, Szavics, Kompany, de Jong, McGivern, Yaya Touré, Adam Johnson, Weiss, Džeko

A hazaiak igencsak aktívan kezdték a meccset, már a 3. percben már nagyot kellett tornáznia Hartnak, csakúgy mint a 20.-ban egy szabadrúgás után.

Tíz perc múlva Ő sem tudott segíteni, Sanvezzo 17 méterről rálőtte a labdát, az megpattant Szavicson, 1:0.

A legnagyobb City helyzet a 39. percben hagyta ki Džeko. Weiss adott középre, és Edin üresen állt a kapu előtt hét méterrel, de mellélőtt...

A félidő vége előtt megsérült Yaya Touré, és le is kellett hozni, de a hírek szerint húzódása nem komoly, egy héten belül gyógyul.

 

A szünet után gyakorlatilag a teljes csapatot lecserélte Mancini, hogy a teljes keret hasonló terhelést kapjon.

A második félidő csapata: Taylor – Clichy, Boyata, Lescott, Szavics (Veseli, 61), Barry, Milner, Weiss (Andrea Mancini, 61.), Wright-Phillips, Guidetti, Balotelli

Az 57. percben Weiss emelte rá a labdát a tizenhatos sarkától, de a kapus kipiszkálta a gólba tartó labdát.

A 61. percben Taylor rosszul lőtte előre a labdát, az ellenfél egyik játékosa lecsapott rá, de szerencsére mellélőtte. Ezután Mancio beküldte fiát Weiss helyére. Vlady - csakúgy mint a szombati meccsen - nagyon jól mozgott, a jelek szerint mindent belead, hogy ne kelljen idén is elmennie kölcsönbe.

A 68. percben jött az egyenlítés! Egy szöglet után Guidetti fejelt kíméletlenül a hálóba! 1:1

A 84. percben jött a második gólunk! Wright-Phillips a Club Americának lőtt góljánál is nagyobbat lőtt! A tizenhatoson kívülről bombázta be Guidetti passzát! 1:2!

Ismét egy jó kis meccs, tökéletes az előszezonra!

Az utolsó amerikai felkészülési mérkőzés vasárnap lesz Los Angelseben, David Beckham csapata, az LA Galaxy ellen. Szerencsére ez a találkozó európai idő szerint 22:00-kor fog kezdődni, így jóval többen tudjuk majd megnézni, mint ezt a meccset, ma hajnalban.

A meccs összefoglalója:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr875655948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

herceges 2011.07.19. 15:15:47

dzeko úgy szar ahogy van baloval együtt ,guidetti jobb lehet .weiss volt a legjobb most is, remélem észrevette mancini s

herceges 2011.07.19. 16:09:50

ezt nézzétek meg itt egy statisztika tevez-aguero http://kephost.hu/kep/2011/07/nevtelen_70.JPG
süti beállítások módosítása