Nem zörög a paraszt

2011. május 28. 08:00 - mgyuri

Itt a nyár, nyakunkon az uborkaszezon. Beindulnak a pletykák. Ki? Hova? Mikor? Mennyiért? Persze később a nagy részéről kiderül, hogy a fele sem igaz.

Ezeket, és az aktuális híreket szedjük össze néhány naponta új rovatunkban.

Nem zörög a paraszt, csak pletykálkodik. Vol. 1.

Balotelli nem vett részt a klub évzáró ünnepségein, hanem a boltoni meccs után azonnal hazautazott Olaszországba. Ezt a klub vezetése nem vette túl jó néven és 80.000 fontos büntetést szabott ki a renitens taljánra.

Mariót Prandelli újra behívta az olasz válogatott keretébe, és Mancini is pozitívan nyilatkozott róla, hogy a képességei alapján elérheti Cristiano Ronaldo szintjét is.

Az, hogy ennek a szintnek legalább a közelébe érhessen SuperMario, szülei az őszi szezonban Angliába költöznek, segítenek neki a nyugalmas élet, és egy nyugalmas otthon megteremtésében.

Azért még az olasz lapokban arról szóltak a hírek, hogy egy éjszakai szórakozóhelyen összetűzésbe keveredett a napokban...

Shay Given, aki végigvédte az Írország-Észak-Írország négy nemzet tornája mérkőzést (sima 5-0 a nagyobbik Íreknek), egy újságnak nyilatkozva azt mondta: a következő szezonban szeretne rendszeresen védeni. Erre ugye a Cityben nem sok esélye van...

A hírek szerint a Celtic érdeklődik utána. Az interjúban nem zárkózott el az estleges Skóciába szerződéstől, és mint mondta "Mindig is nagy szurkolója voltam a Keltáknak."

Micah Richards sérülése súlyosabb a vártál. A védő Boltonban, a bemelegítés közben húzódott meg, de mivel nagyobb a baj a vártnál, így kénytelen lesz kihagyni az U-21-es dániai kontinenstornát. Az angol válogatott kapitánya lett volna, igencsak hiányozni fog a csapatból.

Az új átigazolási pletyka aki felmerült a csapattal kapcsolatban: Sergio Agüero. A Kun becenévre hallgató játékos (aki a legnagyobb argentin mágus veje) kijelentette, hogy ha lehet szeretné elhagyni Madridot (vagy csak az Atleticót?), persze az újságok az egyik lehetséges célállomásként rögtön az angol kupagyőztest jelölték meg.

Sergio tehetséges, szimpatikus fiatal játékos. El tudnám képzelni a City mezében. De azt, hogy hol folytatja, szerintem egyelőre ő maga sem tudja.

A másik pletyka az Anderlecht 17 éves csatártehetsége, Romelu Lukaku.

A fizikailag teljesen rendben lévő tiniért folytatott harcban állítólag jobban áll a Chelsea.

igen, ő még csak most tizenhét

A hírek szerint Mancini egy a védelemben, és a középpálya bal oldalán is elboldoguló játékost keres, és a jól értesültek szerint az egyik kiszemelt a perui Juan-Manuel Vargas.

Az egyik legrégebbi átigazolási hírek a csapattal kapcsolatban a chilei Alexis Sánchezről szólnak. A játékosért állítólag 30 millió font körüli összeget kér az Udinese. A zuhanyhíradó szerint a City ennyit hajlandó az üzletre szánni.

Egy biztos: Mancini Abu-Dzabiba utazott, hogy a csapat tulajdonosával az estleges nyári átigazolásokról tárgyaljon.

Bár az első üzlet már megköttetett, de a tehetséges spanyol egyelőre még nem kerülne a kezdőcsapat közelébe. Mancio úgy látszik megint nagyot szeretne álmodni, és bár az klubigazgató már kijelentette, lehet számítani néhány komoly játékos érkezésére, úgy tűnik Roberto azért mégiscsak szeretné rábeszélni Manszúr Sejket, hogy nyissa idén is jó nagyra a bukszát.

Határozat született Kolo Touré doppingügyében. A védő szeptember 2.-ig lesz eltiltva, azaz összességében fél évet kénytelen kihagyni. Két évig köteles rendszeres doppingvizsgálaton részt venni, és az estleges kihágást sokkal szigorúbban fogják büntetni.

Így persze kétségessé vált egy újabb belső védő leigazolásának szükségessége, de aztán, ki tudja mi lesz...

Kezd összeállni a csapat észak-amerikai túrája, az ellenfelek, helyszínek és a dátumok itt:

Tévezről is jelent meg nem egy, és nem is két cikk a hogyan továbbról. Most a Juventusnál nyilatkozták, hogy nemet mondott a megkeresésékükre. Mancini most is kategorikusan kijelentette: a kapitány nem megy el. És Manszúr Sejk is bármilyen igazolásnál fontosabbnak tartja, hogy Carlos kitöltse a szerződését.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr395655861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én 2011.05.28. 10:19:17

ha Balo szülei odaköltöznek akkor még kevesebb oka lesz Olaszországba szökni minden alkalommal ezek körül én csak Lukaku érkezésének örülnék olyan mint Ade vagy Drogba télen is volt arról hír hogy idejön de akkor mind2 fél cáfolta így nem tudom ebből mi lesz most Kolo így a felkészülés alatt sem játszhat? vagy ez az eltiltás a tétmeccsekre szól csak?

336740 2011.05.28. 11:44:56

akármilyen barom Tevez néha a hülyeségeivel, hogy vissza akar vonulni, meg a család nagyon távol van blablabla (mintha csak neki lenne családja a csapatból:D), azért amikor a pályán van egészen más a csapat játéka, bárkire életveszélyes, bármikor gólt rúghat, és a BL-ben 1 ilyen játékos rettentő értékes sorsdöntő meccseken (amiből nekünk már a BL-ben lesz pár, hisz nehéz halálcsoport várható ugyebár) Cahill-ről is sokat cikkeztek, annyira nem láttam sokszor, hogy véleményt mondjak, de nem hinném, hogy bármivel is jobb lenne, mint a Lescott/Kolo szint nem? az ára meg valszeg olyan lesz/lenne, amiből egy David Luizt is vehettünk volna korábban... na majd meglátjuk kiket igazolunk, én olyan nagyon nagy dolgokra nem számítok, jó cserekapus kell Given helyett az fix, illetve Tevez-saga is nagyban befolyásolja majd még a történéseket

336740 2011.05.28. 11:48:34

bal oldali védekező játékost meg ne akarjon Mancini, ha már 18 millió fontért megvette a gyors Kolarovot:DD kicsit mellényúlás volt ez a vétel nyáron, de reménykedjünk benne, hogy a 2. évében felfejlődik Kolarov, bár egyik nagy baja, hogy lassú, és ez így is marad Baines-ről is pletykáltak sokat, de hát most így Kolarov mellé hülyeség megvenni, tavaly kellett volna helyette

140189 2011.05.28. 12:19:33

szerintem túl sok a bomlasztó elem a csapatba hiába van sok tehetséges játékosuk sajnos nem alkotnak csapatot amíg ez nem változik nem lesz igazán eredményes a csapat.

herceges 2011.05.28. 13:07:16

nem lehet fórumot vagy csevegőt betenni az oldalra ? mint régen az mcfc-n?mert lehetne jó közösség is .

336477 2011.05.28. 13:18:27

herceges: max. egy twitter alkalmazást talán...

ManCityHUN 2011.05.29. 12:41:18

Szerintem nem támadót kell igazolnunk , ott van Dzeko , Balotelli ,Tevez.Nem tudom hogy mi van Bellamy ügyével elvileg nem jön vissza most nyáron a Cardiff-tol? Szerintem elég lenne egy Tevez szintű gyors , kiszámithatatlan középpályást venni , cserekapusnak , meg szertinem Taylor is megfelel.Habár mondjuk Aguero ügyében mondjuk azt eltudnám képzelni egy argentin csatár duot, de akkor 4-4-2 be át állhatnánk.Aguero - Tevez duó :) áhh jó belegondolni , Ha jól megértenék egymást akkor lehetne olyan páros mint Dzeko-Grafithe akik 40-50 golt hoztak össze , nekünk ez talán bajnoki cimet hozna , Aguero kell !

296258 2011.05.29. 19:41:48

[ManCityHUN](#404427) Bellamy már nem fog a Cityben játszani, sajnos...
süti beállítások módosítása