Moving to L.A.

2011. július 24. 20:30 - mgyuri

Végéhez közeledik az amerikai kaland!

A Herbalife által szervezett futballtorna keretében a legnevesebb ellenfelével, a Los Angeles Galaxyval méri össze erejét. Mondani sem kell, hogy itt játszik David Beckham, de többek között olyan légiósaik vannak mint a kolumbiai Juan Pablo Ángel, de a közelmúlt amerikai futballjának akkora sztárjai is itt kergetik a labdát mint Jovan Kirovski, Frankie Hejduk, és természetesen a kapitány: Landon Donovan.

Sajtótájékoztató a tegnap a meccsel kapcsolatban, a City részéről Roberto Mancini és Gareth Barry, az LA Galaxy képviseletében Juan Pablo Ángel, és az edzó Bruce Arena:

 

A találkozó hamarosan, magyar idő szerint 22:00 órakor kezdődik, így talán ezt a meccset tudjuk a legtöbben itthon is nyomon követni.

Stream a meccshez itt található.

A Manchester City a találkozó után utazik haza Angliába.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr305655965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása