Guinness-sausage match

2011. július 30. 12:00 - mgyuri

guinness-sausages.jpgA menü: sör-virsli meccs, ír módra...

Már csak ezt a hétvégét kell túlélni és végre indul a szezon.

Már csak két meccs — remélhetőleg két jó meccs —, aztán kezdődhet a 2011/2012-es menetelés! 

A csapat Dublinba érkezett, hogy részt vegyen a szerényen csak Super Cup-nak elnevezett eseményen.

A két napos rendezvényen ma az Ír liga-válogatott, holnap az olasz Internazionale lesz a csapat ellenfele.

A torna lebonyolítása elég furcsa, se nem bajnoki rendszerű (a négy csapat mindegyike nem játszik egymással), se nem kuparendszerű (nem elődöntők a szombatiak, és nem bronzmeccs és döntő a vasárnapi meccsek), hanem napi két-két meccs előre eldöntött sorrendben, úgy látszik a szervezők biztosra mentek, a City-Inter meccset akarták a vasárnapi főmeccsnek.

Szóval a torna sportszakmailag nem túl jelentős, de bevételt hoz, és remélhetőleg elősegíti a felkészülést. Egy biztos, a rendezvény legfontosabb mozzanata kétségkívül az lesz, hogy a frissen igazolt Sergio Agüero Dublinban fog először pályára lépni a Manchester City mezében.

A City a következő kerettel utazott el a tornára:

Kapusok: Joe Hart, Stuart Taylor, Eirik Johansen

Védők: Micah Richards, Vincent Kompany, Joleon Lescott, Gaël Clichy, Dedryck Boyata, Aleksandar Kolarov, Sztefan Szavics, Frédéric Veseli, Ryan McGivern, Karim Rekik

Középpályások: Adam Johnson, Nigel de Jong, Yaya Touré, David Silva, James Milner, Gareth Barry, Shaun Wright-Phillips, Vladimir Weiss, Denís Suárez, Joan Ángel Román, Abdul Razak

Csatárok: Sergio Agüero, Mario Balotelli, Edin Džeko, John Guidetti, Andrea Mancini, Luca Scapuzzi

SajtótájékoztatóA gárda edzett tegnap az Ír fővárosban, és sajtótájékoztatót is tartottak a tornával kapcsolatban, természetesen Kun Agüeroval a főszerepben.

 

Mind a négy meccset az alig több mint egy éves Aviva stadionban rendezik meg. Az 51700 fő befogadóképességű arénában játszották le az idei Európa Liga döntőt.

A mai meccs (magyar idő szerint) 15:00-kor, a holnapi 17:30-kor kezdődik. A mai összecsapást a digisport+, a holnapit a digisport közvetíti. Stream a mai találkozóhoz itt található.

Egy vicces jelenet játszódott le mikor a csapat Dublinba ért, egy lány várta a fiúkat ingyen ölelés felirattal.

Joelon végül csak megszánta:

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr475655981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

341207 2011.07.30. 14:19:54

az a kiscsaj kegyetlen :D

338554 2011.07.30. 14:21:13

Ezt a kislányt én is megszántam volna, de nem csak öleléssel.
süti beállítások módosítása