Négyen máshol próbálnak szerencsét

2011. szeptember 01. 12:30 - mgyuri

Végre vége az átigazolási szezonnak!

Tegnap volt egy meglepő érkező is, de inkább már csak a kiárusításról szóltak az utolsó órák. Négyen távoznak, máshol próbálnak szerencsét, ez valahol mindig fájó... Sok sikert srácok!

John Guidetti a holland Feyenoord gárdájához kerül kölcsönbe! Remélhetőleg a tizenkilenc éves fiatal svéd rendszeres játéklehetőséget kap ott! Nagyot fejlődhet az Eredivisie meccsein, és ha minden jól megy, a Rotterdamban szerzett tapasztalatait a City mezében fogja egyszer kamatoztatni!

Tavaly a Stockport elleni Senior Cup meccsen (4:0) szerzett három gólja volt a szezon csúcspontja nála:

A tartalékgárda kapitánya, a manchesteri születésű, angol U-19-es válogatott Ahmad Benali, a harmadik ligás Rochdale csapatához került, ahová a gárda menedzsere (a City volt ifjúsági edzője) Steve Eyre kérésére vették kölcsön erre az idényre.

A QPR igencsak jól járt Shaun Wright-Phillips leigazolásával! Nem csak az ára volt igen jutányos (kb. 4 millió font), de a formája is meggyőző volt az előszezonban. Még néhány évig nagy örömet fog okozni a játéka a londoni szurkolóknak!

Craig Bellamy négy év után visszatér Liverpoolba! Kíváncsi vagyok milyen teljesítményre lesz képes a csupaszív walesi újra a Premier Leagueben! Bellers nem akart kis klubhoz kerülni, ragaszkodott a heti 80.000 fontos fizetéséhez, hogy zavartalanul tudja működtetni alapítványát.

Kevés játékos tudta ilyen hamar belopni magát a szurkolók szívébe mint őt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr765656055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása