Álomháború

2011. szeptember 03. 18:30 - mgyuri

Újabb vendégszerzőt köszönthetünk, olvassátok szeretettel Kornel_M írását!

Különleges csapat a mi kis Citynk. Nem csak a klub szempontjából, hanem a szurkolók szempontjából is. Mi, fanatikusok egy álomba csöppentünk bele. Az egyesületünk a tavalyi idényben hosszú idő után állhatott fel a PL dobogójára, és több mint 30 év elteltével megnyerte az FA kupát. Az elmúlt esztendő egy győztes csata volt az Álomháborúban. De ez a film nem magától íródott. Sok ember kitartó munkájának az eredménye az, ahol most tartunk. A sikersztori szereplői következnek, vagyis olvassátok sok szeretettel a stáblistát!

 

A rendező – Roberto Mancini (vezetőedző)

Jelenlegi menedzserünk 2009 decembere óta szolgálja a Cityt. Az olasz szakembernek első Angliában töltött idényében (ami valójában csak egy fél szezon volt) nem sikerült az elvárásoknak megfelelőt alkotnia, de az arab tulajdonosok megbíztak benne. Nem hiába. A tavalyi PL kiírásban megszerezte a BL-t érő harmadik helyezést, és bónuszként elhozta az FA kupát Manchesterbe, a város kék felének örömére.

A producer – Sheikh Mansour bin Zayed (tulajdonos)

A politikában is nagy befolyással rendelkező arab sejk látja el pénzel a Manchester Cityt. Olyan neveket csábított már az egyesülethez, mint Robinho, Tevez, Agüero, és még sorolhatnánk… Sokaknak nem tetszik az ittléte, bár kétlem, hogy ezeknek a szurkolóknak ne tetszenének a frissen igazolt sztárjátékosok, és az egyre csak javuló eredmények.

A forgatókönyvíró – Khaldoon Al Mubarak (klubelnök)

Al-Mubarak

A City elnöke, Al Mubarak egy időben érkezett az előbb említett Sheikh Mansourral. 2008 szeptemberében az Abu Dhabi United Group mellett az ő nevét is megismerte Európa. Eredetileg üzletembernek tanult, majd a vezérigazgatója lett a Mubadala Development Companynak. Magánéletéről keveset tudni (még pontos születési dátumát sem tudni), de az biztos, hogy amíg itt van, addig nem Lancastban fog játszani a csapatunk…

A főszereplő – Sergio Agüero (játékos)

Sergio

Lehet, hogy a csapat színésze Mario Balotelli (ne értsétek félre, egyik kedvencem Mario), de aki idén a gólfelelősünk lesz, az nem más, mint Sergio Agüero. Ezen nincs mit ragozni, ő az ász a pakliban!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr355656066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása