"Itt a BL, itt a Kun, City-Wigan 3-0!"

2011. szeptember 11. 15:55 - Kiddo21

Magabiztos és könnyed győzelemmel melegítettünk a szerdai BL meccsre. A csapat már az első félidőben eldönthette volna végleg a meccset, de a számtalan ziccerből csak egyet sikerült értékesíteni.

A második félidőben aztán Agüero lőtt még két gólt, így alakult ki a nagyon sima 3-0-ás végeredmény.

Meglepetésre sem Dzeko, sem pedig Balotelli nem kezdett, Mancini inkább a két argentin dugónak, Agüerónak és Téveznek szavazott bizalmat. Előbbinek már az első félidőben összejött a gól, míg Carlitos - bár biztatóan mozgott - büntetőt hibázott. Agüerónak egyébként otthon eddig nagyon megy: 2 meccs, 5 rúgott gól. Összességében már hat gólos, amivel feltolta az arcát Rooney és Dzeko mellé a góllövőlista élén. A középpályáról hiányzott Barry (szerdára már bevethető lesz) és de Jong is, Nasri pedig a kispadon kezdte a meccset.

1-2 Latics helyzetecskét leszámítva végig uraltuk a meccset, csak az volt a kérdés, hogy hány góllal tudunk győzni. A meccsen Kun mellett David Silva emelkedett ki (megint adott két gólpasszt), aki újfent remekül mozgatta a csapatot elől. Nasri beállásával pedig még inkább felpörgött a csapat. Néha tényleg élmény nézni, ahogyan a három törpe játszik, bár az egyre több helyen olvasható Barcával való összehasonlítás még túlzásnak tűnik...

A tabellát továbbra is vezetjük a városi tesával, ők ezúttal a Boltont ütötték ki. Otthon egyébként nagyon megy a csapatnak, sorozatban a 18. meccsen voltunk veretlenek az Etihadban, amivel szintén az egyik legjobb angol csapat vagyunk. A before party tehát jól sikerült, szerdán már jóval nehezebb dolgunk lesz a Napolival (tegnap magabiztosan győzött Cesenában), erre a meccsre valószínűleg a lehető legerősebb összeállítást fogja kiküldeni Mancini. Egy hét múlva pedig utazunk Fulhambe, az after partyra.

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr225656072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

335913 2011.09.11. 17:01:37

5:40-nél az a passz Teveztől, majd Richards nem merte ballal elgurítani, és inkább jobbal felemelte a kapufára, ahhhh:) gyáva volt szegény Kompanynak soha nem jön össze a gól, most nagyon közel volt 2x is utoljára 2 éve ősszel fejelt egyet asszem Napoli odateszi magát rendesen tegnapi meccsük alapján, kemény belépőket is megcsinálnak bármikor, gyors kontrák, de ha Nasri, Silva, Agüero és Dzeko folytatják a formájukat, akkor azért hozni kell a 3 pontot

336477 2011.09.11. 17:10:53

Otthon az összes meccset hozni kell, különben bajba kerülhetünk. Lavezziéket le kell radírozni és akkor nem lesz gond. :)

336477 2011.09.11. 17:22:57

M.E.N. értékelés Silváról: "Running out of superlatives. His part in Aguero’s goals was out of this world - ice-cool, precise, visionary, gymnastic, genius." :P

299929 2011.09.11. 20:18:58

http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/a-kirugott-man-city-igazgato-meg-a-uniteddel-is-osszekeverte-egykori-klubjat-2094464

carlitos 2011.09.12. 13:31:24

Carlitos valóban jó volt, Aguero elé is úgy tette a labdát, h háttal állt, a védő éppen tudott tisztázni! Jó volt a 2. félidőben a lövése is, de "az arab" kifogott rajta, ahogy a 11-esnél is! Kunról pedig "csak" szuperlatívuszokban illik beszélni!:-)

255166 2011.09.12. 13:46:16

Bizony jobban örültem volna, ha Agüero a Real Madridba vagy legalább a Liverpoolba igazolt volna. De egyes pletykák szerint egy szándékos és kötelező kitérő neki a manchesteri szezon, hogy utána szívfájdalom nélkül jöhessen a Real Madridba. :)

336740 2011.09.12. 14:03:20

[>Durex<](#499045): ja, "állítólag" CR is így tervezte el a City-s karrierjét:DD parádés a csapat mostanában, ment itt a vita 1 hónapja, hogy defenzív focival Mancini nem nyerhet semmit, adott a népnek most azért:), minden eddigi meccsünket csak a helyzetkihasználás alakította olyanra, amilyenre szombaton lehetett volna ez 5-0 is, Sawansea is sok mindent kihagytunk , Bolton is ellen is lehetett volna több, Tottenham ellen azért bement minden, Dzekónak legalábbis:) meg kell fejelni a Fulham elleni győzelemmel is, a MU-Chelsea-n pedig drukkolni a kékeknek a Napoli meccstől viszont tartok, de itt pont bízok is az olaszos stábban, hogy csak jól ismerik a nápolyi világoskékeket, és megoldja a csapat most okosan kell elkezdeni a komoly rotálást, hogy tavaszra azért a többség még bőven formában lehessen, egyedül Yaya fog sztem borzasztó sokat játszani, őt nem hiszem, hogy rotáljuk középen, meg Kompanyt hátul (igaz Yaya meg megy Afrika-kupázni, de hátha tényleg vmi hasznot is húzuk Hargo-ból a végén még) De Jong mikor tér vissza? én azért már várom, Yaya-De Jong duó még jobban meg tudná szűrni az ellenfeleket, igaz eddig nem volt rá nagy szükség, de jönnek nehezebb meccsek is majd

280520 2011.09.12. 15:09:33

Valóban élvezet nézni a City játékát. Csak másfél évtizedet kellett rá várnom. A sok kis törpe együtt igazi varázslatra képes. Még az olaszt is elbírják. Persze a nagy dolgok, majd a rangadókon dőlnek el, de a kép most felettébb biztató. Különösen, hogy a bajnoki címre idén három csapatnak van valódi esélye.
süti beállítások módosítása