Jó formában a fiatalok is!

2011. szeptember 13. 14:30 - mgyuri

A nyár folyamán már beszámoltunk két meccséről a tartalékgárdának, de most újra rápillantunk a fiatalokra, hogyan készülnek az ifjúsági Bajnokok Ligájára, az uefa új sorozatára, a "The NextGen Series" küzdelmeire.

 Két (már beszámolt) felkészülési meccs, a Stalybridge Celtic és az Altrincham elleni góljai a tarcsinak:

Ezután a következő hazai meccsüket a Liverpool ellen játszották. A csapat felállása:

Johansen - Veseli, Helan, Razak, Rekik - Meppen-Walter (Clowes 29.), Román (Suárez 46.), Francisco Silva - Scapuzzi (Cole 44. [Robinson 75.]), D’Angelo - Isnaldo (Andrea Mancini 60.).

City-Liverpool tartalékok

A 1:0-ás hazai sikerrel zárul D'Angelo góljával.

Az idei első tétmeccse a tartalékoknak, a Manchester Senior Cup keretében. Próbajátékosként pályára lépett a spanyol Jose D’Angelo, a szlovén Novak Dzoni és a Benfica nevelése, Francisco Silva. Az ő sorsuk egyelőre bizonytalan, nincs hír arról, hogy szerződést

A meccs igazából azért maradhat emlékezetes, mert itt lépett először pályára City mezben Costel Pantilimon.

A City EDS csapata: Pantilimon - Veseli, Hélan (Suárez, 69.), Razak, Boyata - Meppen-Walter, Dzoni, Scapuzzi, Francisco Silva,  Jose D’Angelo (Andrea Mancini, 64.) - Román (Assulín, 46.)

A találkozót 3:0-ra hozta a City, Román (10. p.), D'Angelo (43. p.), és Dzoni (58. p.) góljaival.

A következő meccsük a Burnley tartalékjai ellen volt, amelyen Bunn és Chantler góljaival alakult ki a 2:2-es végeredmény.

A csapat felállása: Johansen, Facey, Chantler, Razak, Rekik, Meppen-Walter, Roman (Bennati, 65.), Scapuzzi (Elabdellaoui, 45.), Bunn (Robinson, 77.),Andrea Mancini, Assulin (Suárez, 58.).

A Burnley elleni meccs már közel két hete volt, azóta a csapat az uefa által idén életre hívott sorozatra, a NextGen-re készül.

Ez az "ifjúsági" Bajnokok Ligája amelynek fő célja, hogy a húsz éven aluli játékosok nemzetközi tapasztalatot szerezzenek, miközben nagy európai csapatok hasonló korú játékosaival mérkőznek meg.

A Manchester City fiataljai a Celtic, a Barcelona, és a Marseille csapataival alkotják az "A" csoportot.

Eddig a két meccset játszottak le a csoportban, és mindkétszer a Celtic volt húzta a rövidebbet, az első meccsén otthon kaptak ki 3:1-re a Barcelonától, majd a Marseillben is vereséget szenvedtek 1:0-ra.

A City hazai pályán (Hydeban, az Ewen Fieldsen) kezdi meg a sorozatban való menetelést, csütörtökön, magyar idő szerint 20:00-kor, a Barcelona ellen.

Jegy az első meccsre:

3 font! Igazán szurkolóbarát ár, ez a nem egész ezer forint!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr445656025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

297074 2011.09.14. 10:35:24

Kíváncsi leszek arra a Barcelona elleni meccsre, szerintem lesz róla anyag majd bőven a neten. Főleg, hogy a hivatalos oldalon eddig is lehetett nézni némi highlights-t, ha a NextGenék játszottak. Más: csak én várom a mai BL meccsünket úgy, mint egy kisgyerek? :D

336477 2011.09.14. 10:48:25

[DefinitelyMaybe](#501424): Hát nem. :P
süti beállítások módosítása