Barry: a BL egy teljesen más szint

2011. szeptember 17. 17:26 - Kiddo21

Az egyik leggyengébb teljesítményt nyújtotta az angol válogatott középpályása szerdán, az olaszok vezető góljához az ő labdavesztése kellett a félpályánál. Ezt leszámítva a Premier League-ben eddig megbízhatóan játszott, sőt a Boltonnak káprázatos gólt is szerzett pár héttel ezelőtt. A posztban a Manchester Evening News-nak adott nyilatkozatát olvashatjátok.

"Sok tanulságot levontunk a meccsből, teljesen más a stílus, mint amihez a Premier League-ben vagyunk szokva. Pontosan azt kaptuk a Napolitól, amit vártunk tőlük, remekül védekeztek és jól alkalmazták a kontrajátékot. Amikor lehetőségük volt rá, rendkívül gyors támadásokat tudtak vezetni, ezeket még elemeznünk kell, hiszen van még mit tanulnunk." - mondta a 30 éves játékos.

"Sokan azt hitték, hogy simán megverjük a Napolit, pedig erre igen csekély esély volt. A BL-ben hatalmas a nyomás, teljesen más szintet képvisel, mint mondjuk az Európa Liga. Ennek ellenére mindkét csapatot esélyesnek tartom arra, hogy továbbjusson a csoportból."

"Csalódottak vagyunk, hiszen ha az első félidő helyzeteit kihasználjuk, megnyerhettük volna a meccset. Ezt leszámítva nagyon jó volt a pályán lenni, emiatt is igazoltam Manchesterbe, hogy ezt a légkört átélhessem."

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr375656084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

299929 2011.09.18. 21:10:54

"Pontosan azt kaptuk a Napolitól, amit vártunk tőlük" ha ilyen kiszámíthatóak miért nem sikerül nyerni?
süti beállítások módosítása