BL után, irány: London!

2011. szeptember 18. 13:00 - mgyuri

Mozgalmas hetek kezdődtek el a csapat számára.

Megvolt az első Bajnokok Ligája mérkőzés, ma bajnoki, a jövőhéten jön az első Liga Kupa meccs, október első napjáig pedig három-négy naponta játszik tétmeccset a Manchester City.

Megkezdődött a mostani idény első kemény etapja!

Túl az első BL meccsen nincs idő elmerengeni, hogy örülni kell-e a jól játszó Napoli ellen megszerzett egy pontnak, vagy bánkódni a hazai pályán elvesztegetett kettő miatt...

Itt az újabb feladat a bajnokságban, idegenben a Fulham ellen! Ezt meg kell szokni, hiszen az összes őszi Bajnokok Ligája meccs után rögtön az Etihandtól távol lép pályára a csapat.

A meccs előtt bizakodásra adhat okot (a Fulham rossz formája mellett), a City hét meccs óta tartó győzelmi sorozata a bajnokságban! Ilyenre 1978 óta nem volt példa!

A Fulham nem áll valami fényesen a bajnokságban, eddig két pontja, és két lőtt góljuk van, és a szombati meccsek alakulásának köszönhetően az utolsó helyen áll a londoni alakulat, reméljük a meccs után is ott marad!

Új edzője van a Fulhamnek, a holland Martin Jol személyében. A legnagyobb nevek az érkezőik között, a cseh Zdenek Grygera a Juventustól. A norvég válogatott John-Arne Riise az AS Romától (aki így együtt játszhat öccsével, Björn-Helgével), és a costa-ricai válogatott, a holland Twentéből több mint tíz millió fontért érkező Bryan Ruiz. Nem a kezdőcsapatba érkezett, de meg kell említeni a 26 éves magyar kapust, aki furcsa módon az NBII.-es REAC gárdájából landolt a Permier League-ben.

Egy magyar jött, egy pedig ment! Gera Zoltán visszaigazolt első angliai klubjába a West Brom-ba. Távozott még az ismertebb játékosaik közül, John Pantsil Leicester Citybe, Diomansy Kamara Törökországba, és Johnathan Greening a Nothingham Forestbe.

A régebbi játékosaik közül az Andy Johnson-Bobby Zamora párostól, vagy a középpályán Steve Sidwelltől, Damien Dufftól, Clint Dempseytől és a csapatkapitány Danny Murphytől várnának sokkal jobb teljesítményt a Fulham szurkolók, főleg, hogy Martin Jol nyilatkozata szerint csapata támadólag fog fellépni.

A Citynél biztosan erőteljes rotációra lehet számítani a következő két meccsen, nem lenne meglepő ha Tévez, vagy Balotelli már ma komolyabb szerepet kapna!

Elkezdte a teljes értékű edzésmunkát az első fordulóban megsérült de Jong, és a válogatottnál lerobbant Milner, de játékuk egyelőre erősen kérdéses, csakúgy mint szerdán a Napoli ellen orrtörést szenvedő Alkesandar Kolarové.

Aki biztosan nem fog ma játszani: Alex Tchuimeni-Nimely, a tartalékok fiatal támadója, aki három hónapra kölcsönbe, a gyakorlatilag csatárok nélkül maradt másodosztályú Middlesbrough FC-hez került.

Tévez

Az előző idényben Londonban 4:1-re lett elgázolva a Fulham, majd Manchesterben csak egy 1:1 sikeredett.

A legutóbbi Fulham - Manchester City meccs összefoglalója:

A meccs magyar idő szerint 16:00-kor kezdődik. TV-ben 16:25-től csúsztatva a digisport plus adja. Használható stream remélhetőleg itt megtalálható lesz.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr415656085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

335913 2011.09.18. 14:58:40

Balo-é ez a meccs, sztem ő fog ma rúgni minimum egyet tavaly sem játszott szezon elején sokat, de akkor sérült volt végig, most nem sérült, de szintén nem játszik ha akar tőle vmit Mancini akkor játszatni kell, nyugodtan lehet rotálni mert ezután jön az Everton meccs, rögtön utána a Bayern meccs, mind a kettő nehéz lesz, és előtt még egy Liga-kupa meccs is Fulham is játszott EL meccset, valamennyire ők is fáradtak papíron, ráadásul 2 vereség, 2 döntetlen a bajnoki formájuk csak nem ma fognak villogni be kell húzni, aztán a Chelsea is hozhatna legalább egy X-et

335913 2011.09.18. 15:10:47

csak nincs Balo:( ha Schwarzer nem fog ki nagy napot, akkor gólokkal kellene nyerni

336477 2011.09.18. 16:21:04

K U N :))

herceges 2011.09.18. 17:57:05

ez a geci mancini mehet az anja picsájába bazdmeg
süti beállítások módosítása