Guardiola vagyok

2011. november 03. 16:00 - mgyuri

manchester city villarreal összefoglaló mancini guardiolaMegérkeztünk Spanyolországba, a soros BL mecsünkre. Mindenképpen győzni kell a Villarreal ellen!

A bajnokin nagyon jól megy, itt az ideje, hogy felpörögjünk a Bajnokok Ligájában. Ma győzni fogunk, erős a csapatom!

 

Ismét rotálok, cserélnem kell, sok a meccs, sok jó játékosom van. Szavicsnak kell meccsrutin, a bajnokin is lehet, hogy be kell vetnem Kompany kiállítása után. A két szélső bekket mindig cserélem meccsről-meccsre. Nasrit is muszáj játszatnom, és Milner is remek formában van. Még jó, hogy ilyen csapatom van!

Nagy a keret szerencsére de így sokan vagyunk, ezért a fiamat, Andreát, és az egy hete Wolverhamptonban remeklő Scapuzzit kölcsön is adtuk a harmadik ligás Oldhamnak. Remélem a fiatalok szépen tudnak fejlődni a volt City legenda, Paul Dickov szárnyai alatt.

Az újságírók meg folyton Tévezzel nyaggatnak, nem értem! Megmondtam: nem akarom a csapatban látni! Még a vizsgálat is kimosdatta. Nevetséges... Ha bocsánatot kér még visszakerülhet a csapatba, de remélem valaki elviszi a télen, és vége ennek a kínos históriának.

manchester city villarreal összefoglaló mancini guardiola

Elkezdődik meccs, jól van, hamar átvesszük az irányítást, jobbak vagyunk, a hazaiknál rengeteg a sérült, nem lesz baj!

Jól játszunk. A szokásos labdatartásra, rövid passzokra épül a játékunk. Uraljuk a meccset. Ez tetszik!

A 30. percben Silva labdájával Yaya Touré lép ki, és a védők között gólt lő. Remek! 0:1!

manchester city villarreal összefoglaló mancini guardiola

A félidő végén Balotelli tör be a tizenhatoson belülre, ketten legyűrik. Büntető. A magabiztos fiatal értékesíti, 0:2! Micsoda gólöröm. Mégiscsak megérte elcsábítanom Milánóból! Zsinórban ez volt a hetedik meccsen a hetedik gólja. Szünet.

Az istenit bevertem a fejem a kispad tetejébe. Nem vagyok túl jól. Kapok egy jegeszsákot a fejemre, de kóválygok rendesen.

 

Húúú, hülyébben érzem magam, mint Adolf első nap a konditeremben...

 

Hol a francban vagyok? Ki vagyok? Az biztos, hogy nagyon kivagyok... Megvan, Pep Guardiola vagyok! A világ legjobb csapatának edzője! Ez egy spanyol bajnoki, igen-igen az ellenfél ... a ki is? Még jó, hogy itt vannak a papírjaim, a Villarreal. Idegenben vagyunk, mert kékben játszunk. Furcsa, mennyi ismeretlen arc. Még mindig hasogat a fejem..

Mellettem a kispad jó kis játékosok ülnek itt. Erősnek tűnik. Hmm, megvettük Agüerot Madridból? Nem emlékszem, de jó vétel volt ez tőlem. Király vagyok, na.

manchester city villarreal összefoglaló mancini guardiola

Vezetünk kettővel remek. Az egyik játéksom passzol Yaya Tourénak (nem adtuk el Angliába? mindegy.) megcsinálja a cselt, micsoda játék! 0:3!

Silva meghúzódik (te jó ég, megvettük Valenciából?), cserélek mielőtt baj lesz, lehozom a két gólos Yayát, és csatárt viszek be a helyére. Hahah, nem vagyok, egy olasz edző, hogy védő legyen az. Jön egy csatár!

Aztán valami nyugtalanít, behozok inkább egy bekket az egyik támadó helyére. Biztos ami biztos.

A meccs után sokan gratulálnak, nézem a statisztikát: a 7-es számban játszó, igen, Milner a neve a srácnak, szóval ez a James 99 passzt adott a meccsen. A labdabirtoklási arány 38-62 a javunkra. Manchester City? Valami derengeni kezd.

Várjuk csak, én Roberto Mancini vagyok, Európa egyik leggólerősebb csapatának vezetője! Vagy mégsem? Megint fáj a fejem...

manchester city villarreal összefoglaló mancini guardiola

A meccs összefoglalója:

 

A találkozó jegyzőkönyve.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr315656152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

339432 2011.11.03. 16:07:25

Ötletes cikk :) Jó lett :)

337079 2011.11.03. 16:15:55

Hát ez gyönyörű lett. :-) Grat.

336477 2011.11.03. 19:47:57

Szavicsnak kijár a dicséret, mert nagyon korrekt teljesítményt nyújtott! A nápolyi meccs brutális lesz, de van annyira erős ez a csapat, hogy megoldja a feladatot. Amúgy mi ez a videó itt lent? :) Egész yo zenét nyomnak! :)

296258 2011.11.03. 19:55:48

[Kid21](#591970) Jó lesz ez az Sztefán gyerek, de legyen is ha már majdnem annyiba fájt, mint Boateng. A videó meg egy kis szívesség, tessék nézegetni! :o) @t.o.d. & boldfalcon köszi, néha ilyen is kell

342124 2011.11.04. 18:12:24

Remek cikk, gratulálok! A mérkőzést sajnos nem láttam, de hamarosan pótoljuk a hiányosságot! ;)
süti beállítások módosítása