Piszkítsunk rá a gyepmesterek füvére!

2011. november 05. 16:00 - mgyuri

Gyorsvonat sebességével igyekszik átrohanni a Manchester City London városának legkisebb első osztályú csapatán (pláne, hogy a szokásoknak megfelelően vasúton közelítik meg a srácok a fővárost).

Ez a meccs olyan, amelyet kötelezően hoznia kell a Citynek, ha tényleg komolyak a szándékaink a bajnoki címmel kapcsolatban!

Jó szériában van a csapat, a hibátlanul zárt október után nem is lehetett más a hónap menedzsere mint Mancini! Jól kezdődött az új hónap is a fiúknak Spanyolországban, ma jöhet a folytatás a QPR ellen!

A Villarreal elleni meccs után ismét egy könnyebb ellenfélhez utazik a csapat. Mancio a szokásos rotáción túl valószínűleg pihentetni fogja a BL meccsen meghúzódó Silvát, akinek hál' istennek komolyabb baja nem lett. Hiányzó lehet még az előző fordulóban kiállított csapatkapitány, Vincent Kompany.

A két forma 1-es mogul, Bernie Ecclestone és Flavio Briatore érdekeltségi körébe tartozó londoni kiscsapatban találunk két ismerős arcot is. Shaun Wright-Philips az idény elején igazolt ide, csakúgy mint a fenegyerek Joey Barton, akikre jó szívvel emlékezhetnek a City szurkolói. Joey meg is kapta a kapitányi karszalagot. A Neil Warnock által irányított csapat mintha a gyűjtőhelye lenne a pályafutása vége felé közeledő, egykoron nagy reményekkel induló, de a tehetségüket soha be nem váltott labdarúgók gyűjtőhelye lett, ezen kategóriába bőven belefér a két volt manchesteri játékos, és ide sorolhatjuk az idén igazoltak közül Danny Gabbidont, Anton Ferdinandot, Luke Youngot, DJ Campbellt és Jay Bothroydot. Leigazolták az Arsenaltól a fiatal szenegáli válogatott Armand Traorét, aki az előző idényben a Juventusban volt kölcsön. És az Aston Villától a veterán, harmincháromszoros angol válogatott  Kieron Dyert.

A csapat tagja a magyar Buzsáky Ákos is, akinek eddig 180 perc jutott idén a Premier Leagueben. A szurkolók által fehér Pelének hívott játékos most is sérült.

Két hete a parkőrök igencsak meglepték a Chelseat, és tették ideiglenesen lejtőre a másik londoni csapatot.

Az újonc csapat jól igazolt, és ennek köszönhetően 12. a tabellán, az eddigi teljesítményük alapján úgy tűnik kiesési gondjuk nem lesz.

A Citynek nagyon kell a három pont, minél nagyobb előny össze kellene szedni, a hónap végére, amikor nagyon kemény párharcok várnak a csapatra. Jó lenne minél nagyobb előnnyel, és pozitív élményekkel vonulni a két hetes bajnoki szünetre!

A királynő parkja? Gyerünk dúljuk fel, legyen dolga a parkőröknek!

Húsz éve, 1991 novemberében 3:1-re győzött a City a Luftus Roadon, a ligakupában, egy hasonló eredmény pompás lenne ma is!

A meccset a digisport közvetíti, stream itt lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr65656154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása