Nem kell mindent látni

2012. július 18. 18:15 - mgyuri

Hihetetlenül felgyorsult a világ, itt van minden a nappalinkban. Jó tíz éve még azon kellett aggódni, hogy látjuk-e az aktuális bajnokit, most meg a tiroli sörmeccs minden pillanatát kiélvezhettük tegnap.

Bár jobban belegondolva sok élvezetet nem nyújtott a meccs. Nem kell mindent, mindig látni. Rohadék internet.

Még nagyon az elején a felkészülés, a játékosok nincsenek jó fizikai állapotban, sokan még szabadságon, felforgatott, fiatalokkal teli csapat. Nem kell feltétlenül mindezt látni, de az ember kíváncsi.

A felállás ez volt tegnap a Dynamo Dresden ellen: Pantilimon (csere, Johansen, 74.), Zabaleta (Elabdellaoui, 74.), Kolo Touré (Boyata, 86.), Szavics (A. Mancini, 86.), Kompany (Rekik, 68.) Biton (Evans, 86.), Yaya Touré (Razak, 70.), Lopes (Weiss, 62.), Kolarov (Helan, 74.), Tévez (Scapuzzi, 74.), Agüero (Jelavic, 46. majd Bunn, 86.).

A meccsre kár is szót vesztegetni, kapura lövés sem volt, nem, hogy kidolgozott ziccer.

Aki nagyon akart, az Lopes volt, a fiatal portugál nagyon tepert, de jó megmozdulása nem volt nagyon sok neki sem.

Aggódni csak Kompany miatt kellett (reméljük csak görcs), aki a lábát fájlalta, ezért kellett lehozni. Džeko most sem játszott, netes pletykák szerint a Milannak tett ilyen ígéretet a vezetőség, akik a héten elkezdik a tárgyalásokat a bosnyákkal. Állítólag.

Gyenge meccs volt, de most kit érdekel? Jöhet pénteken a Besitkas.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr615656435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoltti 2012.07.18. 18:26:19

és a Sport1 majd adja azt a Besiktas elleni meccset és régen linkeltem olyan képet amit én csináltam szóval megosztom most ezeket is (hátha érdekel valakit (és hogy reklámozzam magam:D)) http://noob.hu/2012/07/18/Hart.jpg http://noob.hu/2012/07/18/Balotelli.jpg
süti beállítások módosítása