Egy kis dagonya Hong-Kongban

2013. július 28. 19:30 - mgyuri

Végre vége az ázsiai hakninak, a csapat hamarosan visszatér Európába. A gyötrelmes alapozás és a rettentő körülmények, a Tusványos posványos pálya jutalma a "Barclays Asia Trophy" díszes serlege. Megvan az idény első trófeája, juhéj!

Végre vége az ázsiai hakninak, a csapat hamarosan visszatér Európába. A gyötrelmes alapozás és a rettentő körülmények, a Tusványos posványos pálya jutalma a "Barclays Asia Trophy" díszes serlege. Megvan az idény első trófeája, juhéj!

Az elődöntőben a South China ellen nyert Džeko góljával a csapat, a Sunderland a Spurst verve (simán 3:1-re, hátrányból) került a döntőbe (a bronzmeccsen a Tottenham 6:0-ra gázolt a hong-kongiak ellen).

Pellegrini egy furcsa 4-2-2-2 szerűségben küldte ki a csapatot, mégpedig így:

Pantilimon - Zabaleta, Kompany, Nasztaszics (Lescott, 75.), Clichy (Kolarov, 62.) - García, Yaya (Fernandinho, 62.) - Milner (Navas, 46.), Silva (Nasri, 46.) - Džeko, Negredo (Barry, 79.)

Barclays Asia Trophy

A meccs maga pocsék pályán, moslék időben került megrendezésre, annak rendje és módja szerint nem is úszták meg sérülés nélkül, Nasztaszics volt az áldozat bár ahogy ma megtudtam, nagyon nem kell meglepődni, iszonyat sérülékeny a srác.

Szóval Pelle nem a megszokott hadrendet próbálta, hanem felzavarta egyszerre zavarta fel Džekót és Negredót. Silva is rögtön a kezdőben a vakáció után, Hart helyett Pantilimon a kapuban.

A pálya rettenet volt. Az elődöntők és az aznapi bronzmeccs sem tett jót neki, a pályamunkások böködték a talajt, de sem ez, sem a fűrészpor sem segített.

A meccs alig indult be, amikor egy egész jó kis támadásvezetés végén Wes Brown rosszul szabadított fel, Džeko nem tökölt, tizenhétről ballal bebaszta.

majdnem, bazdmeg

A folytatásban ömlött az eső, a pálya még rosszabb lett, és bár a felkészülési szezon legerősebb ellenfele ellen nyújtotta a csapat a legjobb teljesítményt, ilyen körülmények között nem derült ki most sem, mit is akar játszatni Pellegrini.

Pont a félidő vége előtt volt egy önkapufájuk a fekete macskáknak, ennyi. A második játékrészben jöttek a cserék, a legfontosabb, hogy Navas is debütált, akinek egy nagy helyzete volt, de a jelek szerint tavalyi impotenciája nem múlt el nyomtalanul (pedig azt hittem, a Konföderációs Kupán, mikor piszkosul izgult, de csak belőtte a tizenegyest, végre visszakapja a monyóját) , a lövését a gólvonalról piszkálták ki.

Szóval a meccs nem volt túl jó, a Sunderlandnek egy nagy helyzete volt szabadrúgásból, de Panilimon a helyén volt.

Džeko eldöntötte a kupa sorsát (ő lett a torna játékosa) de tipikus Edines volt a produkció, egy tizenegyest olyan szépen kihagyott (Fernandinho nagyon okosan harcolta ki a büntetőt), hogyha ezt egy fontos tétmeccsen csinálja, hetekig röhög rajta a világ.

Folytatás szerdán 18:15-kor az AC Milan ellen Münchenben, az Audi kupán.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr35656657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása