Igen, ma is lesz meccs!

2013. október 30. 16:30 - mgyuri

Nagy sebességgel pörög tovább a szezon, nincs igazán idő emésztgetni a Chelsea elleni vereséget, ma este már máris pályán a csapat.

Igen, ma este is lesz meccs. Megint egy tétmeccs, és újra idegenben van a jelenés, Newcastle a ligakupában. A negyedik te magad légy.

Nagy sebességgel pörög tovább a szezon, nincs igazán idő emésztgetni a Chelsea elleni vereséget, ma este már máris pályán a csapat.

Igen, ma este is lesz meccs. Megint egy tétmeccs, és újra idegenben van a jelenés, Newcastle a ligakupában. A negyedik te magad légy.

Szóval Newcastle, idén már összefutottunk a szarkákkal, mégpedig a bajnokság nyitófordulójában. Több dologról is emlékezetes marad. Ez volt Pellegrini első meccse, bemutatkozott a csapatban Navas, Fernandinho és Negredo, nagy arányú győzelem született, és megsérült Kompany...

Pardew csapata azóta sincs túl jó állapotban, a bajnokságban a tizenegyedikek, hazai pályán utoljára augusztus utolsó napján nyertek (1:0 a Fulham ellen), azóta két meccsük volt a St. James'-ben, egy pontot szereztek a Liverpool ellen (1:1), a Hull viszont nyerni tudott itt (3:2).

Az első forduló óta bemutatkozott Loïc Rémy, hét meccsen öt gólt lőtt, meglepne ha ma nem pihenne.

Bár a ligakupa előző körében nem vették félvállról a Leeds Unitedet, akkor így álltak fel: Krul - Debuchy, Williamson, Coloccini, Dummett - Tioté, Anita - Marveaux, Gouffran, Ameobi - Cissé. Csereként bejött Obertan és Goslning, 2:0-ra nyertek.

Többen küszködnek náluk kisebb-nagyobb sérüléssel: Mapou Yanga-Mbiwa, Fabricio Coloccini, Steven Taylor, Ryan Taylor és Massadio Haidara játéka kérdéses.

Egy nem túl szívderítő vereségen vannak túl, ők is egy utolsó perces 2:1-es bukót nyaltak be, nekik kellemetlenebb, hogy a tökutolsó (mondjuk ennél jobbak szerintem a Fekete Macskák) ősi rivális volt az ellenfél.

Ma jöhet nálunk a 'B-sor'. Yaya ma feltehetőleg nem fog játszani, de van hír vele kapcsolatban, Eden Hazard, Mesut Özil, Luis Suárez és Robin van Persie mellett ő az ötödik játékos a Premier League-ből, akit jelöltek az idei aranylabdára.

Hart is pihenni fog, nem a teljesítménye miatt, Pantilimonnak "jár", hogy a kupameccseken védjen. De amúgy is ráfér. A Norwich ellen ő fog kezdeni, de össze kell magát kapnia.

Nasztaszicsnak is, helyette Lescott fog bekerülni a védelembe. Nasztáról felmerült az a pletyka, hogy hozna valakit a védelembe Pellegrini, ő meg menne kölcsönbe már a télen a Schalkéba. Meglepne, de ki tudja.

Kezdeni fog még Rodwell és Džeko is. Edin mutatói nem sokkal rosszabbak, mint Álvaroé (527 perc, 4 gól, 2 gólpassz Džekónál, 618 perc, 4 gól és 4 gólpassz Negredónál), de most Negredo (vagy ő sem, mint Londonban) az első számú jelölt a csatárposztra.

Játszani fog Milner, aki abszolút megérdemli, a két újnak (Jovetics és Navas) pedig kell a sikerélmény és a játékperc, mert még messze nem illenek be a csapatba.

Érdekes lenne látni újra Lopest (és Boyatát), meg persze díjaznám, ha Guidetti végre meccsre kész állapotban lenne (a betegsége utáni alapozás során megsérült), jó lenne nem elveszni hagyni a srácot.

A 'nem rossz' vonalán lavírozik a csapat ezen a négymeccses idegbeli szériával, egy mai győzelemmel a 'jó' felé lehetne elbillenni.

Tegnap a Chelsea, a Stoke, a mu, Leicester és a West Ham továbbjutott, hozzájuk kéne csatlakozni.

kezdés: 20:45, tv: digi, stream: itt

2012-ben nagyon fontos meccsen nyert a St. Jamses'-ben a csapat, kettőt ma is, plíz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr435656724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása