Stílusváltás

2014. február 22. 11:30 - mgyuri

Ma gyökeres változás lesz keddhez képest a pályán. Foci lesz itt végre, football! Férfiak jönnek ma a javából, nem a katalán bolhacirkusz tiki-takája, hanem brit labdarúgás lesz ma terítéken. A kick&rush földi helytartói érkeznek ma az Eastlands-re.

Angol foci, jó hogy jössz!

A Stoke az az ellenfél, akiket határozattan jobb csípünk otthon, mint idegenben. Szóval jó lesz őket látni a Barcelona után. A topligák legtöbbet passzoló csapata után itt a legkevesebbet passzoló alakulat.

Egy kicsit a mi kutyánk kölyke már ez a Stoke, volt edzőnk a padjukon (Mark  'football genius' Hughes), egy volt kedvencünk a keretben (Ireland-et végleg megvették az Aston Villától) és egy reménység kikölcsönözve nekik (Guidetti).

A stoke-on-trenti kirándulásunk óta (szeptember 14., 0:0) volt egy hatalmas mélyrepülése a pottersnek, de az utóbbi három meccsen szerzett öt ponttal próbálnak kapaszkodni, de így is csak három pontra vannak a kiesőzónától.

Idegenben eddig egyszer győztek, az mondjuk nagyot szólt (4:0 az Everton ellen). Otthon azért képesek voltak több bravúrra is, iksz ellenünk és az Evertonnal, verték a mu-t (2:1) és a Chelsea-t (3:2) is.

Crouch viszi hosszú lábain a csapatot (legtöbb gól és gólpassz), hozzá néha Charlie Adam ér fel, a tél igazolt Peter Odemwingie jó fogásnak tűnik (Kenwyne Jones-ra 'cserélték el' a Cardiff City-vel). A védelemből pedig Geoff Cameron-t lehet kiemelni.

Robert Huth, Matthew Etherington és Andy Wilkinson jó eséllyel nem játszik ma kisebb sérülés miatt. A hosszabb időre Oussama Assaidi-t és a tőlünk kölcsönkapott Guidetti-t pedig biztosan nem látjuk ma.

Fáradtak tuti nem lesznek, utoljára tíz napja volt meccsük, akkor otthon játszottak 1:1-et a Swansea-val.

A legfontosabb a mi házunk táján, hogy Agüero végre visszatérhet (egyelőre persze a padra) és Nasztaszics is közel van ehhez.

Pihentetni nem nagyon kell senkit, a következő meccsünk jövő vasárnap lesz a Wembley-ben a Sunderland elleni ligakupa döntőben. Szóval Pellegrini-n múlik csak, hogy ki megy fel a pályára délután eltiltás, sérülés már nem nagyon tizedeli a keretet. Apropó Pelle, a BL meccs után saf-i, mourinho-i, wenger-i, pardew-i (a megfelelő rész aláhúzandó) mélységekbe csúszott le. Természetesen bocsánatot kért, de ez nem biztos, hogy elég az uefának, jövő pénteken döntenek az esetleges szankciókról.

Én nem rántanám le a keresztvizet Demichelisről a keddi után, de az 100%, ha más nem is, centerhalf érkezik a nyáron. Újonnan képbe került a héten középhátvéd posztjára a 23 éves, kétszeres argentin válogatott Mateo Musacchio, akit Pellegrini nézett ki a Villareal-ba, de mivel lépett Madridba, soha sem edzette. Még egy név a sorba.

Egy érdekes hírt láttam még a neten, ami szerint a nyáron már mindenképpen lép Pantilimon és Kasper Schmeichel-t szeretnék visszarángatni a kispadra a román gólem helyére.

Ha már átigazolási pletykák, a párizsi Blaise Matuidi is újra terítékre került.

kezdés: 16:00, vezeti: Chris Foy, tv: nincs, stream: itt

Tavaly újévkor egy igazi sztár szeme láttára (ki ne hagyjátok a fesztiválját augusztusban!4!) simán kaptak egy hármast. Ennyit ma is elbírnak.

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr1212477921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mgyuri 2014.02.22. 15:06:00

A mai kezdők: Hart - Zabaleta, Kompany, Demichelis, Kolarov - Fernandinho, Yaya - Nasri, Silva - Negredo, Džeko

mgyuri 2014.02.22. 15:11:00

Agüero pihen a Wembley-re. A pad: Pantilimon, Lescott, Clichy, García, Milner, Navas, Jovetics

mgyuri 2014.02.22. 15:12:00

A Stoke: Begovic, Pieters, Wilson, Shawcross, Cameron, Arnautovic, Whelan, Adam, Odemwingie, Walters, Crouch

Definitely Maybe 2014.02.22. 15:44:00

A Chelsea bemakolta az utolso percekben, ezek a kis szarosok bajnokok lesznek siman, ha tovabbra is minden igy jonni fog nekik. Mi ilyen meccseket keptelenek vagyunk behuzni. No meg Ramires milyen okosan rajatszott a donto szabadrugas elott.

mgyuri 2014.02.22. 15:48:00

éreztem, hogy meglesz nekik. nem sok hiányzott, ez van. mondjuk nálam is ők simán a favoritok

Kid21_ 2014.02.22. 16:34:00

te jó isten mekkora hulladékok vagyunk.. :DD

Definitely Maybe 2014.02.22. 16:51:00

Az utolso 5 perc mar emlekeztett valami normalisra is... De ez egy vic. Azt sem ertem, miert nem Lescott vedi ma Crouchot, Demichelis keptelen megverni ot levegoben. Es Jovetic mit gondolhat a cserepadon Dzekot es Negredot nezve... Persze nem ok a fo gond, hanem a komplett kiszolgalas.

mgyuri 2014.02.22. 16:57:00

eddig olyan, mint vártam. nem passzolnak, a labda nincs náluk, viszont a kevés lehetőségből legalább annyi veszélyes helyzetük van, mint nekünk. a fejpárbajokat elviszik. ez a szélső nélküli 4-2-2-2 megint nem tetszik.. Kompany-t meg nagyon kifacsarta a bl meccs

Kid21_ 2014.02.22. 17:29:00

ottvanvégrehogybasszamegakurvaanyja!

Definitely Maybe 2014.02.22. 18:12:00

VIcces, de vegul ez a Jovetic-Garcia csere nagyon jol jott, Yaya onnantol kezdve egy allat volt, egy normalisan jatszo csatarral a vegen mar konnyeden kivegezhettuk volna oket. Javi nagyon faszan lepett be ma is a meccsbe. Yayan kivul meg Silvat es Nasrit dicsernem, de elobbinek nem bocsatom meg, hogy elkurta Yaya sarkazos akciojat. Dzeko baszdmeg.

mgyuri 2014.02.22. 20:29:00

Javit kezdettem volna, tuskó a tuskók ellen :D csak meglett, ez a lényeg, van egy hét készülni a wembley-re
süti beállítások módosítása