Indul az előszezon

2015. július 09. 23:10 - mgyuri

Dögmeleg (nem csak itthon, hanem Manchesterben is), de az élet nem áll meg, sőt, most kezdődik el csak igazán!

A hét elején a keret nagy része visszatért a vízpartról és megkezdődött a felkészülés a 2015/2016-os szezonra. Nem csak az edzések kezdődtek meg, hanem a csapat egy része el is indult a közel egy napos repülőútra, Ausztráliába, ahol egy rangos ellenfelekkel teletűzdelt nemzetközi tornán vesznek részt a srácok.

Alig egy hónap és már igazi meccsek jönnek, de végre eljött az uborkaszezon érdekfeszítőbb része.

Szóval az első meccsek: 18-án a Melbourne City, 21-én a Roma és 24-én a Real Madrid lesz az ellenfél. Ma csak egy csonka keret indult meg a hosszú útra, név szerint ők:

Kapusok:

Caballero, Wright

Védők:

Kompany, Clichy, Denayer, Maffeo, Plummer

Középpályások:

Yaya Touré, Nasri, Fernando, Navas, Zuculini, Horsfield, Evans, Glendon, Fofana, Barker, Garcia

Csatárok:

Celina, Iheanacho, Pozo, Ünal

A jövő héten csatlakozók listája:

Kapus:

Hart

Védők:

Kolarov, Sagna, Mangala

Középpályások:

Silva, Lopes

Csatárok:
Džeko,  Jovetics, Bony 

A Copa America-n szereplők (Agüero, Zabaleta, Demichelis, Fernandinho) még süttethetik a hasukat.

A felkészülést (egyelőre azt mondom: hál' istennek) Pellegrinivel kezdődött meg. Nagy fogás még nincs, de Sterling érkezésére lehet nagyobb összegeket pakolni, főleg mivel eddig nagyrészt saját nevelésű (Boyata - Celtic, Rekik - Marseille, Guidetti - ?, Richards - Villa) és angol játékosok (Lampard - NYCFC, Sinclair - Villa, Milner - Liverpool) távoztak. Milner és Rekik fáj igazán, Micah miatt csalódott vagyok. Egy szó mint száz, kell brit játékos (ezért is marad még Wright) ezért is lesz kifizetve a kamionnyi pengő a pudlinak.

Mellettük persze becsorgott vagy 30 milla a Negredo párosért, nincs uefa szankció idén az ffp áthágásáért, lehet tapsolni elfelé a zsét (eddig ugyebár a török szuperfiú, Enes Ünal jött csak).

A következő hetekben az lesz érdekes még, hogy melyik olasz csapatra sikerül rásózni a Džeko-Jovetics kettőst, és hogy elherdáljuk-e (Rekik után) újabb tehetséges kölköt az utánpótlásból (Lopest esetleg Denayert).

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr6312478061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kid21_ 2015.07.10. 08:38:00

pfej de rohadt undorítóan unalmas egy időszak ez

Definitely Maybe 2015.07.10. 19:07:00

Ntcham es Humphreys (aki meg nincs 17!!) is pl. ott vannak, csak a MEN eleg furan bovitette a listajat, mert ok sem voltak vele eleinte tisztaban, ki mindenki ment a turara. Lopes es Denayer szerintem tutira nem mennek, viszont amiatt talan elkezdhetunk fosni, hogy ha Denayer nem jatszik eleget, es nem hosszabbit idoben, akkor elveszithetjuk valoban ingye' is jovo nyaron. Szerintem tutira 4. szamu CB lesz ebben a szezonban, de ugye Boyata is az volt, aztan jatszott vagy 5 meccset, ugyhogy onmagaban ez meg semmit sem jelent. De ha Kompany marad hasonloan serulekeny, Demichelis meg lassan 35... Ha most kapna egy 15 meccset kezdokent, es elegedett lenne vele, akkor csaknem okozna gondot a hosszabbitas... Elvegre utana siman atveheti Micho helyet a keretben. Lopesnek is mihamarabb hosszabbitani kene, teszem hozza, mert vele ugyanaz a helyzet. De szerintem vele meg eljatszhatjuk a kolcson + hosszabbitas strategyt is, mert meg nincs mit feltetlen siettetni. Rekiket en annyira nem sajnalom, egyelore max a Marseille a szintje, es nalunk tultenges is lehet a poszton, mert jelenleg jol el vagyunk latva utanpotlasban (Denayer, Tosin, Humphreys), meg hat legutobb is csak elvertek inkabb 40 millat Mangalara...

Kid21_ 2015.07.13. 16:28:00

nahh, Denayer +5 év elvileg. kíváncsi leszek, h mit kezd vele Pelle idén

Kid21_ 2015.07.20. 08:19:00

Neee :DD https://twitter.com/City_Watch/status/620008510470909952
süti beállítások módosítása