Húsvétolás Blackburnben

2011. április 25. 08:00 - mgyuri

Este, a locsolkodás után, pacsuliillattal az orrunkban, sonkától, tojástól, csokinyúltól feszülő hassal, az elfogyasztott italoktól kissé kábán, jól fog esni egy jó kis Premier League meccs.

Pláne, ha a City játszik!

Nem lesz könnyített menet a blackburni kiruccanás, de akár még jól is elsülhet. Legutóbb nem tett jót a csapatnak a nyolc nap pihenés, és a hétfő esti meccsidőpont, de most talán másképp lesz.

A héten szinte csak az edzés szerepelt a menün főfogásként a játékosoknak.

Balotelli, aki az ilyesmit általában rém unalmasnak tartja,  csak egy rövid hír erejéig szerepelt a híradásokban, mikor egy kaszinóban töltött este után, nyereményéből ezer fontot adott egy hajléktalannak.

Külön volt a csapattól néhány napig Tévez, akiről több, egymásnak ellentmondó hír született, ezek közül álljon itt néhány:

-Egy hónapig nem játszhat.

-A kupadöntőn már játszhat.

-Két hét múlva már játszhat.

-Milánóban van, megegyezett az Interrel, hogy nyáron odaigazol.

-Milánóban van, az argentin válogatott orvosa ott látja el sérülését.

-Már könnyebben edzhet.

-Még nem terhelheti a lábát.

-Mancini nem akarja elengedni.

-Mancini nem áll az útjába egy 40 millió font körüli ajánlat esetén.

Körülbelül ennyi. Jó lenne ezt a történetet az érintettek hamar rövidre zárnák!

A csapat gyakorlatilag együtt tudott készülni, egyedül csak Boateng nem tud semmilyen szintű edzésmunkát elvégezni.

Zabaleta combja nem sérült, csak csúnya.

Az FA azon döntése nem aratott osztatlan sikert a szurkolók körében, hogy a kupadöntőre több semleges nézőnek biztosítanak jegyvásárlási lehetőséget, mint a negyedöntőre. Így csapatonként "csak" 25-25 ezer jegy kerül értékesítésre, 45 és 115 font közötti árakon. Így hétezerrel kevesebb City szurkoló utazhat Londonba, mint ahányan a United elleni meccsen voltak.

Na, de vissza a soros bajnokira:

A hétfői ellenfél a kiesés elől menekül, nekik otthon nagyon kell a három pont. Veszélyes lehet a sebzett vad, pláne a saját barlangjában. Nem tudom ez előny, vagy hátrány: januárban nyert utoljára a Rovers, nem most kellene újrakezdeniük.

Legjobbjuk talán a horvát Kalinics. Ügyes csatár, rá oda kell figyelni.

A kapuban a volt angol válogatott Paul Robinson áll. Nevesebb játékosuk még a keretben a volt madridi veterán jobb bekk Míchel Salgado, az amerikai válogatott Jermaine Jones. A volt manchesteri csatár Benjani is a Rovers játékosa, csakúgy mint a norvég válogatott Morten Gamst Pedersen. Ide van kölcsönadva Santa Cruz, de ő a City ellen nem játszhat, nem mintha túl jól menne a játék neki mostanság.

Az őszi Manchesterben lejátszott meccs, mintapéldánya azon találkozóknak, amiket be kell húzni a jövőben a csapatnak, és akkor májusra nem kérdéses még a BL-t érő helyezés. Hart és Kolo Tuoré remek ajándékkal lepte meg a blackburnieket, és utána csak szenvedett a csapat.

Ősszel még Sam Allardyce ült a Rovers kispadján, azóta már Steve Kean irányítja a csapatot. Ez az első munkája vezetőedzőként. A megszerezhető 57 bajnoki pontból mindössze 17-et zsebelt be.

A nagy kérdés: Džeko megkezdi-e a góltermelést a bajnokságban? (a hétvégén még Torres is betalált!)

Szerintem, ha kap legalább egy félidőt: igen.

Fel is teszek erre három csokitojást tétnek, ki állja?

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr995655769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

336477 2011.04.25. 10:22:00

Dzekót kezdhetné már végre...

ManCityHUN 2011.04.25. 12:47:30

Szerintem kezdjen inkább Balotelli, Dzeko jöjjön be.Ha Tevez elmegy remélem jobb vásárt csinálunk mint Dzekoval, vagy kezdje már termelni a gólokat mint Németországban.Szerintem ha Dzeko elkezdené a termelést a City a 3. helyért fog harcolni letaszitva az Arsenalt !!! City Till I Die!!

296258 2011.04.25. 20:13:23

[Kid21](#368086) Nincs a kezdőben, ez a formája alapján érthető. De így viszont soha nem lendül formába. Ördögi kör.

339976 2011.04.25. 20:56:17

Szerintem óriási hiba lenne eladni Tevez-t. Balotelli még nincs Tevez szintjén,fejlődnie kell. Dzeko meg felpöröghetne egy kicsit. Különben is kit vennénk Tevez helyére aki olyan klasszis mint ő? Nekem senki nemjut hírtelen az eszembe.

296258 2011.04.25. 20:59:58

[Sthrad](#368401) Ezért remélem, hogy hamarosan jön egy mindent cáfoló nyilatkozat. Jelenleg nincs senki aki pótolhatná, semmilyen szintem sem.
süti beállítások módosítása