Újrajátszás

2011. május 17. 19:00 - mgyuri

Mint a régi szép időkben, néhány nap után újra egymásnak veselkedik a kupadöntő két csapata, egy döntetlen meccs után. De várjunk csak...

Hiszen a kupa megnyerve! Ez egy bajnoki, és nem is tét nélküli, mint ahogy egy hete gondoltuk! Még egyszer köszönjük az Arsenal-Aston Villa meccs minden résztvevőjének, az új cél nem más mint a bronzérem!

A Stoke City játékosai gondolom a pokolba kívánjak ezt a meccset, néhány nappal a vesztes döntő után, a légyőzőik otthonába kell látogatniuk.

A kupaezüsttel megszerezték a jogot az Európa Ligában való indulásra. A bajnoki táblázat közepéről nem fognak tudni elmozdulni.

A játékosaik alig várják, hogy vége legyen a hétnek, szívük szerint megkezdenék már most a szabadságukat.

Az ellenfelet mi is láttuk, és be is mutattattuk őket alaposan, sőt még a történelmi visszatekintést is tettünk a Fazekasok múltjába.

Szombaton láthattuk, hogy a fő taktikai fegyverük Delap bedobása, Pennant beívelése, és a ritkán adódó kontra.

Az összeállításukban a fő eltérés az lehet, hogy Carlo Nash állhat vissza a kapuba a döntőn remeklő Sörensen helyére.

A Citynél természetesen pont ellentétes a hangulat, amit csak emelt, hogy van reális esély a dobogóra.

Joe Hart teljesítmény idén egészen elképesztő, a kupadöntőn megdöntötte a klubrekordot góltalan meccsei számával az idény során. Erre majd visszatérünk.

A felállásban a legérdekesebb az volt, hogy Zabalata mint belső védő játszotta végig a meccset. Ott is helytállt. 

Mancini is teljesen elégedett lehet, a klub kifizeti számára a "sikerdíjat" (csekély 1 millió font), a Bajnokok Ligája selejtezős helyezés elérésért, ha nem lett volna meg feltehetőleg a "munkakönyve" lett volna a "jutalom".

Ha valaki jövőhét hétfőn Manchesterben jár, jegyet igényelhet a City of Manchesterben megrendezésre kerülő rendezvényre, ahol hivatalosan bemutatják a kupát, és remélhetőleg a bronzérmeket. Jelentkezni itt lehet, az ünnepély ingyenes.

Tévez küzd

Ebben az idényben a City végérvényesen kilépett az árnyékból! Nincs nyomás, a BL selejtező már biztosan megvan.

Két győzelem és tökéletes a szezon! Gyerünk srácok!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr795655830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása