Gyerünk újra rózsát lopni!

2011. október 01. 14:00 - mgyuri

A zaklatott Bajnokok Ligája meccs után vissza Premier Leaguebe.

A BL találkozót követően ismét egy idegenbeli PL összecsapás, bár szerencsére most egy könnyebben verhető csapat az ellenfél, de ha nem jönne össze a győzelem, az egy szép nagy lavinát indítana el!

Fél éven belül másodszor látogat a Manchester City a Blackburn Rovers otthonába. Áprilisban ez volt az első meccse a csapatnak a Manchester United ellen vívott kupaelődöntő után, amit (ha nagy nehezen is) sikerült behúzni. Most is nagy segítség lenne ha legalább egy góllal legyőznénk a hazaiakat!

Az utóbbi évek legeredményesebb csatára a Rovers ellen Carlos Tévez (nyolc mecsen öt gólt lőtt a Blackburnek), Ő eltiltása miatt nem játszhat. A tavaszi gólszerző Edin Džeko (ez volt a bosnyák csatár első PL gólja) bocsánatot kért a müncheni viselkedésért, de úgy gondolom senkit sem lepne meg, ha Mario Balotelli kezdene a csatárposzton.

Aki biztosan nem fog játszani ma délután, az nem más mint a 19 éves, U-20-as válogatott védő, Reece Wabara (ő mutatkozott be a csapatban a tavalyi utolsó bajnokin Boltonban), aki a szezon végéig a második vonalban szereplő Ipswich Townhoz került kölcsönbe.

A Blackburn és a Manchester City is nagyjából hasonló célokért szállt harcba ebben a bajnokságban is mint az előzőben! A Rovers minél távolabb szeretne végezni a kiesőzónától, míg a City minél fényesebb érmet szeretne! Az eddigi eredmények alátámasztják az év elején kitűzött célokat, míg a City az élbolyban tanyázik, addig a blackburniek egy győzelemmel és egy döntetlennel a tizennyolcadikok a tabellán.

A Blackburn Rovers keretében a legfontosabb változások, hogy visszaigazolt Portsmoutba a volt City csatár Benjani, Jermaine Jones visszatért a Schalkéba, El-Hadji Diouf és Brett Emerton hazatért, míg a fiatal Phil Jones a ManUtd bombaigazolásának tűnik.

Nagyobb nevű érkezőik között van Yakubu az Evertonból, Vukcsevics a Sporting Liszabonból, és Scott Dann a Birmingham Cityből.

Reméljük meglesz a három pont, és a csapat nyugodtan mehet a két heti pihenőre, az Aston Villa bajnoki előtt. Ha nem sikerül győzni... Abba belegondolni sem merek mi lesz, ha nem jön össze a három pont!

A müncheni káosz után jó lenne egy kis nyugalom, és jó lenne ha sikerülne megnyugtatóan rendezni minden félreértést, sérelmet, sirámot, hosszú még a szezon!

A meccset a digisport plus közvetíti, streamet itt találhattok.

Itt pedig megszavazhatjátok, szerintetek ki volt szeptember hónap legjobbja!

Egy igencsak emlékezetes meccs 2003-ból:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr95656109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

336477 2011.10.01. 17:57:13

Nah, a második félidőre összejött minden, ráadásul Richard Ashcroft is betalált. :D
süti beállítások módosítása