Sógoréknál a City

2012. július 03. 22:00 - mgyuri

Vége az Európa-bajokságnak, hamarosan visszatérnek a játékosok a hosszabb, rövidebb nyári vakációjukról. Elkezdődik a felkészülés, jönnek a meccsek, ráadásul az elsők nagyon közel hozzánk!

austria.jpg

Megnézzük a Manchester City első két hónapjának programját a 2012/2013-as szezonban.

Vége az Európa-bajokságnak, hamarosan visszatérnek a játékosok a hosszabb, rövidebb nyári vakációjukról. Elkezdődik a felkészülés, jönnek a meccsek, ráadásul az elsők nagyon közel hozzánk!

Megnézzük a Manchester City első két hónapjának programját a 2012/2013-as szezonban.

Két éve járt Ausztriában utoljára a csapat, akkor érdemes volt Salzburgig autókázni, most egy kicsit messzebb, Innsbruckban vendégszerepel a csapat.

Szóval a szomszédban kezdi meg a felkészülés érdemi részét a csapat, alig több mint hét múlva már meccs is szerepel a programban.

Azt tudtuk, hogy Ausztriában lesz a csapat, talán-talán Bobálék is itt mutathatják meg van helyük az EDS soraiban. Sajnos az ország túl felén, nem valahol a határnál, de még sem olyan messze, hogy ne lenne érdemes levezetni azt a 6-8 órát.

Jövő hét pénteken (13-án) az egyik legsikeresebb szaúdi klub, az Al-Hilal FC lesz az ellenfél, 19:00-kor, a Tivoli stadionban.

axrorqjcmaamytn.jpg

Négy napra rá, 17-én, kedden a Bundesliga II-es Dynamo Dresden következik, szintén 19:00-kor.

Az utolsó Innsbruckba lejátszandó meccs a török Besitkas elleni lesz, július 20-án, pénteken, 18:30-kor.

Ausztriába nem utaznak az el az Eb-n szereplő játékosok és Micah Richards sem, aki az olimpiára készül.

Ausztria után irány Ázsia.

Július 27-én a pekingi olimpiai madárfészekben az Arsenal ellen lesz egy hírverő meccs, majd a hónap 30-án Kuala Lumpurban végződik, a maláj liga válogatott az ellenfél.

Az első tétmeccs a kupagyőztes Chelsea elleni Community Shield találkozó lesz, augusztus 12-én. Sajnos az olimpia miatt nem a Wembleyben, hanem a birminghami Villa Parkban fogják megrendezni.

Augusztusban két bajnoki vár a csapatra, a 18-i hétvégén, otthon az újonc Southampton lesz az első ellenfél, majd egy hétre rá egy kemény meccs az Anfielden, a Liverpool ellen.

Pontos időpontok még nincsenek, a liga és a tv társaságok nem döntötték el ki, mikor kerüljön képernyőre.

A teljes bajnoki sorsolást itt találjátok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr125656424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása