Yaya naplója: 5. nap

2012. július 16. 18:30 - Kiddo21

Egy rövid szünet után Yaya Touré ismét billentyűzetet ragadott és ismét megosztja velünk gondolatait a Manchester City nyári edzőtáborából.

Yaya Ausztriában, ötödik fejezet.

Fantasztikus a kapcsolatom a City szurkolóival, srácok, csodálatosak vagytok a szemeben!

Hallom a dalokat amiket énekelnek rólam, azt hiszem a Beatles - Hey Jude átirata a kedvencem, de úgy érzem Kolónak is, hiszen mindkettőnk neve felbukkan a nótában.

Nem hiszem, hogy ne értékeltem volna a támogatást, vagy a rólam szóló dalokat, azt hiszem az ötödik vagy hatodik meccsemen csendültek fel először, és azóta csak jönnek!

Őszintén mondom, kő kemény volt a kezdet, az első szezonban időnként nagyon nehéznek éreztem az angliai létet, mert annyira különbözött attól amit Spanyolországban megszoktam. Kellett egy kis idő az átállásra a Barcelonából való átigazolásom után, ami egy nagy döntés volt számomra.

Akkoriban próbáltam kihozni magamból a megszokott

A dolgok egyre jobban mentek, és én akkor kezdtem igazán otthonosan érezni magam, amikor végre megnyertük az FA kupát.

Szeretek Manchesterben játszani, mindig érzem, hogy egy stadionnyi ember áll mögöttem. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr435656433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása