Átmozgató edzés

2013. március 10. 16:00 - mgyuri

A Barnsley elleni edző kupameccs olyan volt, mint amilyet vártunk. A másodosztály egyik kiesőjelöltjének egy kicsinyke esélye sem volt, piszok nagy mázlijuk volt, hogy egyáltalán idáig eljutottak, de most megkapták a magukét.

Tévez nagy meccse volt ez, más miatt nem nagyon fogunk emlékezni erre az FA kupa negyeddöntőre. Irány a Wembley!

A Barnsley elleni edző kupameccs olyan volt, mint amilyet vártunk. A másodosztály egyik kiesőjelöltjének egy kicsinyke esélye sem volt, piszok nagy mázlijuk volt, hogy egyáltalán idáig eljutottak, de most megkapták a magukét.

Tévez nagy meccse volt ez, más miatt nem nagyon fogunk emlékezni erre az FA kupa negyeddöntőre. Irány a Wembley!

Nagyon furcsa meccs az ilyen, nem is szeretem. Mészárlás, tanár-diák, átmozgató edzés, nem volt ez más. A Barnsley sajnos semmi ellenállást nem fejtett ki, a City egy sebességi fokozattal gyorsabban játszott.

David Flitcroft a vendégek menedzsere annyi örömöt sem szerzett nekünk, hogy Buzsáky Ákost a keretbe nevezze, vagy azzal, hogy pályára küldje régi ismerősünket, Rory Delap-ot. Egy volt City játékos, Kelvin Etuhu ott volt a kezdőjükben, de az ő játékában (sem) volt köszönet.

Mancini semmit sem bízott a véletlenre, a csapatban a kupában megszokott rotációkon kívül nem változtatott semmit (Hart ↔ Pantilimon, Nasztaszics ↔ Lescott, Clichy ↔ Kolarov, García ↔ Barry, Milner ↔ Nasri).

A meccset nagyon hamar el akarta dönteni a csapat, nem görcsöltek rá, alig fél óra alatt már hárommal mentek.

Tévez igencsak elemében volt, minden gólban szerepet vállalt, a szünet után is ő villant, ezzel meglőtte a maga harmadik, a csapat negyedik találatát.

Aztán jött az unalom negyven perce, Flitcroft hármat cserélt, egy kicsit ez pörgetett a csapatán, persze a City nem erőlködött túl sokat, a vendégek feltornászták a labdabirtoklásukat 30-ról 40 százalékra, és az 58. percben végre kapura, akkor védett először Pantilimon, pár percre rá lábbal is hárított, de ennyi volt a dolga.

Mancini is cserélt, először bejött Scott Sinclair, majd a gólja után Silvát is lekapta, helyére Razak érkezett. Mintha pályára sem léptek volna.

Az egyetlen komoly izgalom az volt, hogy Tévez cserét kért, de szerencsére nem komoly a dolog, csak nem akart kockáztatni.

Az utolsó focira emlékeztető megmozdulás a mezőny legjobbja helyére érkező Milner nevéhez fűződött, rettentő nagy kapufát lőtt.

A Barnsley szurkolók nem csak a kupabúcsú miatt szomorkodhattak, hanem amiatt is, hogy míg Manchesterben játszottak, a bajnoki riválisok megelőzték őket, így a Championship utolsó helyére kerültek.

Ismét kapott gól nélkül zárt a csapat az idei sorozatban, de ami a lényeg, megvan az elődöntős hely, irány a Wembley!

Az elődöntőben a Wigan-t vagy a Blackburn-t kérném, a fináléban pedig jöhet egy City-mu!

A meccs jegyzőkönyve és az összefoglaló:

Itt szavazhatsz, hogy az öt gól közül melyik tetszett jobban.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr985656588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

296258 2013.03.10. 19:42:45

A Wembley-ben az FA kupa elődöntőjében a Chelsea - ManUtd párharc győztesével április 13-án vagy 14-én játszik a csapat. Ha a mu jut tovább, egy héten belül két meccs lesz velük.

336477 2013.03.10. 19:58:55

[mgyuri](#1137927): A döntő lett volna az igazi, de így sem rossz azért. Feltéve persze ha képesek lesznek kiütni a hígfos gyinamót...

296258 2013.03.10. 20:11:07

[Kid21](#1137985) csak a második cselszki góltól láttam a meccset, de egy szót sem szólhattak volna a pirosak, ha kiesnek

336740 2013.03.11. 07:19:06

sima győzelem,de hát ez elvárható volt, sztem ez a Barnsley ki fog esni a Championshipből is, ahogy nézem Tevez elkapott egy jó formát, amilyen a szerencsénk idén, 2 héten belül börtönbe zárják:D jó értékmérő meccs lesz szombaton az Everton ellen, hogy ez a pillanatnyi forma mit is ér valójában, Mancini még nem ynert a Goodisonban, cserébe kétszer már kikapott no meg most az égő kiesésük után az Everton még extra módon akar majd bizonyítani persze...

336740 2013.03.11. 07:20:02

elődöntőben meg remélem a Chelsea jön, az ő stílusuk ellen sztem jobban tudunk majd játszani MU továbbjutást tippeltem volna, de azért a Stamford Bridge-en ha csak a bíró nem lép közbe, sztem kieshet a MU

297074 2013.03.11. 10:18:44

[inside](#1138875): Az Evertonnak nem számít az FA Cup, nekik a kupadöntő mindig a City elleni meccsek. :((( Szinte garantált szopó, de idén megtörtük az Arsenal és a Stoke bástyáját is, úgyhogy reménykedni lehet. Emlékszem, anno Robinho duplájával nyert az a szedett-vedett csapat még a Goodisonban, vagyis az nem volt olyan rég, vicces, hogy az a csapat amúgy kb. nézhetetlen volt idegenben...

335913 2013.03.13. 10:31:30

Milner kapufája is gyönyörű volt a végefelé, ahogy jött befelé és bumm, nyugodtan beakadhatott volna, volt asszem Silvának egy ugyanilyen nem is olyan régen vmelyik meccsen elődöntőben alkotni kell vmi szépet a Wembley-ben, akármelyik csapat jön szembe, Chelsea ellen sztem 60-40% esélyünk van, MU ellen 50-50, bár egy Chris Foy esetében már 60-40 oda:)
süti beállítások módosítása