Itt a vége

2013. május 19. 11:00 - mgyuri

Elérkeztünk a bajnokság végéhez.

Utolsó meccs, tét nélkül. Átalakulás közben, amerikai hakni előtt, egy kis szezonbúcsúztató a Premier League keretei között.

Mancini után, Kidd közben, Pellegrini előtt.

Elérkeztünk a bajnokság végéhez.

Utolsó meccs, tét nélkül. Átalakulás közben, amerikai hakni előtt, egy kis szezonbúcsúztató a Premier League keretei között.

Mancini után, Kidd közben, Pellegrini előtt.

Az elmúlt egy hétben eleget kiabáltuk ezt:

Volt már elég időnk felébredni a sokkból.

A kupadöntő után már biztosak lehettünk, hogy dicstelen véget ért Mancini karrierje a csapat kispadján.

Hihetetlen, hogy pont egy évvel a megnyert bajnokság után kivágták az olaszt.

Még búcsúzni sem volt nagyon időnk, már jött is a kedd esti bajnoki a Madejski Stadionban, az ideiglenes menedzserrel, Brian Kidd-del a kispadon. A már kiesett Reading nem volt ellenfél. Az, hogy a  szintén búcsúzó Wigan ellen miért nem ment, az már soha nem fog kiderülni...

Mancininek hírek szerint a Monaco lesz az új állomáshelye (jobb lenne mondjuk a Celta Vigo, akkor nem kéne kiárusítani a sálkollekcióját).

A további sorsa már nemigen érint minket, de elbúcsúznia stílusosan sikerült, a Manchester Evening News-ban vásárolt egy oldalt.

A mai ellenfél a Norwich City lesz. A kanárik hátradőlhetnek, egy hónapja még cidriztek, hogy megmarad a Pl tagságuk, avagy sem, de aztán kiesési rangadón legyűrték a Reading-et, a többi csapat nekik kedvező eredményeket produkált, majd a múlthéten legépelték a WBA-t.

Szóval ma nyugodtan kikaphatnak, főleg annak tudatában, hogy amúgy sem szokták magukat nagyon csipkedni a Carrow Road-tól távol. Idegenben egyszer nyertek az egész bajnokság során, decemberben a Swansea otthonában (4:3-ra).

Az őszi (baromi nagy izgalmakat hozó) meccshez képest nem sok változás volt a keretükben. Januárban nagy reményekkel érkezett a leedsi kedvenc, argentin csatár Luciano Becchio, de még gólt sem lőtt.

A mai meccs előtt egy fontos hiányzójuk van, a védelem közepéből Michael Turner-re nem számíthat Chris Hughton.

A keretükben egy régi ismerős található,  Javier Garrido. A Kolarovval "helyet" cserélő (a Lazióból kölcsönben van Norwichban) a spanyol védő alapember lett idén a kanáriknál.

Kidd a Madejskiben nem változtatott lényeges kérdésekben, a felállás maradt a 4-2-3-1, és csak a fáradt (testben vagy fejben) és az eltiltott játékosokat cserélte le.

Ma sem lesz meglepetés úgy érzem, de jó lenne egy kis meglepi az öregtől, egy Guidettit vagy Suárezt jó lenne a csapatban látni.

Hiányzó kettő van, a korházi kezelésen átesett Sinclair és a kedden megsérült Kolo. Az idősebbik Touré utolsó meccse a City-ben sajnos túl hamar ért véget Readingben.

A hírek szerint Agüero is fájlalja a lábát, ha ma délutánra nem lesz rendben, nem érdemes kockáztatni a játékát.

Kezdés: 17:00, vezeti: Mark Halsey, tv: nem lesz. Sőt világszerte alig lesz olyan csatorna, amelyik ezt az összecsapást választotta, azért a szokás streamlelőhelyet bebököm ide, de aki talál nézhető patakot, az kommentben ossza meg velünk legyen olyan jó, köszi.

2011-ben egy hitóráskönyvekbe illő meccset játszott a két csapat, ez a poszt hozta a blognak a legnagyobb olvasószámot (főleg Balotelli csodagólja miatt), megdönthetetlen rekord lesz ez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr335656623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása