Ahogy vártuk

2014. március 23. 22:00 - mgyuri

Úgy alakult a szombati bajnoki, ahogy vártuk. Nem sokkal simább volt. A Fulham edzőmeccsé silányította a bajnokit. Nem baj, nem kellett szétszakadni a két idegenbeli meccs előtt. Újabb sokgólos győzelem, újabb kapott gól nélküli meccs.

Kellemes felkészülés volt ez a jövőheti rangadókra. Na azok aztán kemények lesznek.

[youtube http://youtu.be/28JV11lLFaQ w=700]

Ez a Fulham? Szóra nem érdemes. Kaput nem találtak,  a 23. percen kívűl nem igazán voltak aktívak Hart (egy újabb clean sheet, a kilencedik a bajnokságban) ketrece előtt. A labda sem volt náluk (több mint kétszer annyi ideig volt a City-nél), több mint háromszázszor több sikeres passz a tőlünk (százzal több a támadó harmadban), de egymást sem nagyon találták meg a pályán. A fölényt jelzi, hogy a fejpárbajokat nagyobb arányban nyertük, és a Fulham játékosai többet szabálytalankodtak (végre egy lap nélküli meccs!).

Ha valaki belefutott a héten a Fradi-Pápa magyar ligakupa meccsbe, ott lehetett hasonló élményben része az embernek, a gyökeres különbség 'csak' annyi, hogy a City játékosai remek labdarúgók, emiatt viszonylag szórakoztató tudott lenni a nagy arányú gyilok, és abban is biztosak lehetünk, hogy a  Fulham-nek sem kiesési gondjai lennének az NB I.-ben, sőt.

A meccs első része a megadott, na meg a meg nem adott büntetőkről szólt. Sidwell kétszer kezezett a tizenhatoson belül, egyszer pedig Milnert borították fel, ezek még nem értek Moss-nál tizenegyest, de Amorebieta tett róla, hogy legyen, kétszer is (azért a spanyolnak volt hasznos megmozdulása is, a 37. percben Silva emelését fejelte ki a gólvonalról). Először a 25. percben rúgott bele Negredo combjába, az 53. percben pedig Silvának csúszott oda rossz ütemben. Két sárga, piros ezzel (illetve azzal, hogy Yaya higgadtan egyszer jobbra, egyszer balra lőve értékesítette, el is dőlt a meccs). Yaya feltette a koronát a 65. percben, Nasri legurított szabadrúgását vágta be, klasszikus hat-trick.

King Martin

A 84. percben Fernandinho is beköszönt egy nem mindennapi dugóval. A legvégén pedig jött Demichelis, gólja és a 'like a boss' gólöröme. Örülök neki, nekem nagyon szimpatikus a fickó, sajnálom, hogy nem pár éve került hozzánk. Remélem ezekre a meccsekre fognak emlékezni vele kapcsolatban, nem a két nagy hibájára.

Tökéletes edzőmeccs volt, a jövőhéten jöhetnek a vizsgák.

A meccs jegyzőkönyve és az összefoglaló:

[vimeo 89826785 w=700]

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr2612477949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása