Nehezen jött hármas

2017. január 13. 22:07 - mgyuri

manchester city hull city premier league összefoglalóNehezen, de szeptember után sikerült három győztes meccset lehoznia a csapatnak.

Nehezen, de sikerült három nullára legyőzni a tabella utolsó helyezettjét a csapatnak.

Így állunk most, 2016 vége előtt. Kellett ez a kilenc pont — a Chelsea így is lőtávolon kívül —, de ahogy mondani szokták, az erőfelmérés most jön, most derül ki, mit is ér ez a kilenc pont, rangadóval zárjuk az óévet.

 

A Hull ellen 'előkerült' a két mellőzött fiatalember, a Pepnél kicsit helyzeti hátrányba került Stones — a hírek szerint mindenképp rámegy a board Virgil van Dijk megszerzésére januárban —, akinek piszok nagy pechje volt, hiszen nagyon hamar megsérült, így jöhetett Kolarov, aki az általa már megszokott szintet hozta a védelem közepén.

A másik Iheanacho volt, aki még most sem tudott kezdeni — ez azért ez nem jó jel neki, valljuk meg, a tök utolsó helyen álló ellen sem kezd, amikor Agüero nem játszhat, Gabriel Jesus meg hétfőn edzésbe áll —, de persze mikor szorítani kezdett az idő, csak beállt.

manchester city hull city premier league összefoglaló

 

Ha már beállt, akkor az eszetlen gól/perc mutatóját tovább javította — arról nem is beszélve, hogy ez volt a 12. gólja 19 kaput eltaláló lövésből —, szépen futott üresbe és utána már csak be kellett tessékelnie Silva passzát — ha nem áll ott Davies, akkor Sterling passza is az övé a végén —.

Merlin jó meccset hozott le, sokat volt nála a labda, adott 63 jó passzt. Sok gondja nem volt. David helyett érkezett a 87. percben Fernando egy kicsit mozogni.

De vissza hátra, Bravo volt a portás, nem kapott gól, derék, de ha az 58. percben Sagna nem áll a gólvonalon, háát, a 0:0-nál bekapott gól nem jelentett volna sok jót.

Bacary-t ez a kifejelt labda helyezi a bal oldalt ügyeskedő Clichy elé, jók voltak.

Ahogy Otamendi is. Már régóta arra vár, hogy végre kiderüljön: ki a párja igazából a védelem tengelyében, mer ő jelenleg kirobbanthatatlan onnan.

Fernandinho visszatért, visszavette a helyét a középpályán. Nagyon fontos játékos és nagyon tud hiányozni, egy ilyen meccsen is

Yaya volt azt hiszem a mezőny legjobbja. Már a meccs elején volt egy szép szabadrúgása, a belőtt büntetője higgadt, pontos volt. Kellett, hogy meglegyen a vezetés.

manchester city hull city premier league összefoglaló

Messze nála volt legtöbbet a labda, 94 pontos passzánál sem volt több. Természetesen.

Sterling a sok futás, kevés labdabirtoklás — így kevés passz — mellett a kiharcolt büntetővel és a Daviesnek adott 'öngólpasszal' tette emlékezetessé a meccset. Örvendetes, hogy ő is kezdi visszaszerezni az év eleji formáját.

Kelechi érkezéséig nem volt kimondott ék elől, hol Nolito, hol de Bruyne bukkant fel. A spanyol most nem remekelt — helyette jött Iheanacho az 57. percben —, Kevin pedig nagyon akart, adott négy kulcspasszt, amit a többiek nem váltottak gólra, és sajna őneki sem lett meg a gól, kapufáig jutott, de már érik neki, nagyon.

Megvan ez is, a következő nehezebb lesz. Sokkal.

A meccs jegyzőkönyve és az összefoglaló:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr5612479945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása