Álmaimban Amerika visszainteget

2017. augusztus 01. 14:30 - mgyuri

Véget ért az idei amerikai kiruccanás. Azt kell mondanom kellemes volt.

Bizakodunk? Simán! Tudjuk hol tartunk? Háááátt, izé, bizakodunk — az meg simán megy nekünk —.

előszezon manchester city összefoglaló tottenham

Az első meccsen a MU ellen pontosan tudtuk miért nem ment még a szekér, most csak reménykedhetünk, hogy Poch egy nímand, Pep pedig egy zseni. A Spurs játékosai bénák, az égszínkékek istenek, nem pedig éppen ott tartanak a londoniak az alapozásnál, hogy annyira be volt savasodva az izomzatuk, hogy alig bírtak mozogni.

De bizakodunk, jó lenne, ha amit most láttunk visszaintegetne nekünk a Premier League-ben is.

 

Abban már élből különbözött ez a meccs az előző kettőtől, hogy a kezdőcsapatból teljesen kikoptak a fiatalok.

A kezdők és a cserék:

Ederson (Murics, 79.) – Kompany (Mangala, 59.), Stones (Adarobioyo, 74.), Otamendi – Walker (Duhaney, 75.), Danilo (Sané, 74.); Fernandinho (Touré, 60.), De Bruyne (Nasri, 59.), D. Silva (Foden, 59.)  – Jesus (Agüero, 60.), Sterling (Díaz, 79.)

Ederson kezdett a kapuban (Bravonak nagy hátrány, hogy csak most csatlakozik a kerethez, bár kétlem, hogy a brazilt a padra igazolták), nagyon magabiztos volt most is. Már a második percben jól robbant ki Alli elé (Walker jó volt, de itt benézte és pozícióban hagyta volt csapattársát), tuti más lett volna a meccs, ha ezt ő is benézi, de Eriksen szabadrúgásánál (az első félidő közepén) is nagyot nyújtózott.

előszezon manchester city összefoglaló tottenham

De a legnagyobb mutatványa a második félidőben volt, ahogy indította Agüerot..

A helyére beállt Muricsnak volt egy jó lábbal tisztázása, egy remek védése, meg egy őrületes tisztázása Kane elől, miután rosszul helyezkedett a tizenhatos vonalánál. Ígéretes kölök. 

előszezon manchester city összefoglaló tottenham

A gól hamar jött a meccs kezdése után. A Silva buktatásáért megítélt szabadrúgást de Bruyne végezte el, igencsak érdekesen. Gyakorlatilag fejbe lőtte Eriksent, a labda így tökéletesen szállt Stones elé (érdekes, de jó döntést hozott, inkább lehajolt ilyen mélységbe fejelni, ahelyett, hogy a lábát használta volna), sima ügy.

Itt egy kicsit elvesztette a fonalat a Spurs (20 kapuralövés lett a vége), nyomás alatt voltak tartva, jöttek a támadások sorra, rengeteg labdát szereztek a srácok, csak a befejezés volt pontatlan. A legnagyobb kimaradt ziccere Jesusnak volt az első félidő végén, az hogy maradt ki?!

A második félidőben is ment minden tovább, de a 60. percnél megejtett cserék sem törték meg a lendületet. Nasri és Agüero volt elemében leginkább.

Kun két kapufát is lőtt (és elpuskázott több ziccert), Samir pedig nagyon ráérzett a csapatjátékra, pompásan szállt be, Sterlingnek adott gólpassza is csodás volt.

előszezon manchester city összefoglaló tottenham

Jó volt a francia, de jelen állás szerint nem lesz helye a csapatban. Jó lenn jó helyre (jó áron) eladni.

Raheem meg szépen fejezte be az akciót (minden szempontból jó ütemben, már készültek lecserélni).

A végén Díaz állította be a végeredményt, egy tűzijáték végén közelről nem hibázott. Nagyon sima volt.

Ismét a három belső védő, két szárnyvédős felállás volt terítéken. Fasza volt. És milyen lesz ez Mendy-vel?! Őrület! Kíváncsi vagyok élesben hogy fog muzsikálni (ha egyáltalán tényleg ez lesz a felállás).

Pénteken irány: Izland! Magyar idő szerint a West Ham vár a srácokra reykjavíki Laugardalsvöllur stadionban.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr4412708546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása