Európában Edin már otthon van

2011. február 25. 08:00 - mgyuri

A csapat csakúgy mint a Notts County ellen a második meccset hozta simán. Hogy miért kellett most is a második meccsig várni a focival nem ért

edin_dzeko_scored_two_first-half_goals_for_city.jpeg

Ami igazán örömteli, az az, hogy Džeko legalább egy ilyen meccsen megmutatta végre oroszlánkörmeit. 

A csapat csakúgy mint a Notts County ellen a második meccset hozta simán.

Džeko gyakorlatilag alig több mint tíz perc alatt két remek lövéssel elintézte a párharc sorsát, így nem sok izgalom maradt a végig.

A második félidő vége felé Yaya Touré egy megpattanó távoli lövéssel biztosította be a végeredményt. Nem volt egy fergeteges meccs, de sikerült továbbmenni.

Ami továbbra is érthetetlen, az a csapat idegenbeli felfogása, még ilyen kis csapatok ellen is, mit az Aris. Aztán meg otthon meg megy a "gála".

Ja, és persze várjuk az első Džeko gólt már nagyon bajnokin is.

A meccs jegyzőkönyve

Akik mellett nem lehet elmenni, azok az Aris szurkolói, Angliában gyakorlatilag soha nem látott hangulatot hoztak el az Eastlandsre. Riszpekt!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr685655650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása