Fergie Balotelliről: "Rooney is ilyen volt!"

2011. április 05. 18:30 - Kiddo21

Ezt nyilatkozta a vörösök pirospozsgás menedzsere múlt hét csütörtökön, amikor is még nem is sejtette, hogy Rooney a WHU elleni meccsen több millió ember arcába üvölti azt a bizonyos "f" betűs szócskát.

No, de itt nem is a United tízesén van a lényeg.

"Balotelli rendkívül lobbanékony személyiség, csak úgy mint a többi hozzá hasonló tehetséggel megáldott fiatal játékos." - mondta Ferguson a Gazetta Dello Sportnak.

"Rooney is ilyen volt pár éve, olyan volt mint egy bomba, ami bármikor felrobbanhatott. Mostanra viszont felnőtt és érett játékos lett belőle." - vettük észre Fergie.

A talján Super Marióról elmondta még, hogy nagy tehetségnek tartja és időt kell neki adni, hogy beérjen a benne rejlő potenciál.

Nos, a türelmet és a bizalmat már a kezdetektől fogva megkapta Balotelli, azonban már többször is sikerült bizonyítania, hogy számára ezek a szavak a teszkó gazdaságos wc papírral egyenértékűek.

Nem kérdés, hogy piszok tehetséges a srác, csak ehhez sajnos nem társul kellő alázat és fegyelem a pályán. Ha egy Mourinho nem tudott hatni rá, akkor egy pedagógiai érzékkel nem rendelkező Mancini hogyan fog?

Várjuk a tippeket!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr435655729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

338932 2011.06.02. 14:57:35

Meg jön majd az esze.
süti beállítások módosítása