"Túra LA-ben" - Micah naplója. 10. rész

2011. július 22. 12:00 - Kiddo21

Az edzések között jut idő egy kis kikapcsolódásra is.

Micah és Joleon meglátogattak egy éttermet, utána pedig fogadták Patrick Vieirát, aki a focipályát az íróasztalra cserélte fel.

Közeledik az LA Galaxy elleni meccs és szó esik még az újabb távozóról, a brazil -ról is.

"Nos, ez már a túra 13. napja, de Lescott még mindig azon töri a fejét, hogy melyik sport területén tudna jobb lenni mint én. Ma éppen a kosárlabdával próbálkozott, de nagyon csúnyán pofára esett. Lassan beláthatná már, hogy minden próbálkozása hiábavaló. Van egy olyan érzésem, hogy holnap is előrukkol valamivel...

Tegnap elmentünk egy étterembe, aminek a "The Cheesecake Factory" a neve. Ebben a 15 perc séta távolságra lévő étteremben minden fajta sajttortát árulnak, el is hoztunk egy adaggal a hotelbe.

Ma szabadnapom volt, de túl sok mindent nem csináltam. Jóformán csak feküdtem az ágyban vagy a medence partján döglöttem. Késő délután barbecue-t ettünk, utána meglátogatott minket Patrick Vieira, aki végre ott tudta hagyni a dolgozó asztalát.

Felesleges elmondani, hogy mennyire örültek neki a srácok. Jó volt látni tényleg, annak ellenére, hogy a stoplis cipőt lecserélte az öltönyre. Számtalan ajánlata volt a futballvilágból, de kapott annyit ettől a klubtól, hogy inkább továbbra is itt maradjon és segítse a City-t. A srác egy legenda, és biztos vagyok benne, hogy rengeteg tanáccsal tud majd szolgálni.

Korábban láttam Patrick-et teniszezni és hát valami borzasztó a technikája. Borzasztó! Lehet össze kéne állnia Lescott-tal, mert mindketten fakezűek. De csak vicceltem, valójában imádom a srácot és tényleg jó érzés, hogy itt van.

Vieira, immáron öltönyben segít.

Még nem érzek honvágyat. Élvezem a túrát és a bokám is rendben van, így szerintem készen állok majd az LA Galaxy ellen. Jó meccs elé van kilátás és izgalmas lesz látni David Beckham-et és Landon Donovan-t.

Végezetül még egy tavalyi társ hagyott el minket. Jó egy olyan játékos, akire egy edzőnek sem volt egy rossz szava sosem és mint minden brazil, imádott bulizni! Innen mindenki a legjobbat kívánja neki, remek társat ismerhettünk meg benne.

Ennyit mára...

Micah"

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr385655958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

herceges 2011.07.22. 13:54:28

vagány a micah nagyon szimpatikus és csak 23 éves.
süti beállítások módosítása