Ír hakni, vol. I.

2011. július 31. 14:30 - mgyuri

Megvan az első győzelem az Írországi tornán.

Hasonló a recept mint egy hete Los Angelsben, a hétvége minkét napján meccs, az első meccsen a a "B" csapat, vasárnap a nevesebb ellenfél ellen az "A" csapat lép pályára.

Mancini a sajtótájékoztatón kifejtette, hogy az erősebbik csapat az Inter ellen fog pályára lépni, Sergio Agüeroval egyetemben. Jó felkészülésnek tartja a meccset egy héttel a Community Shiled találkozó előtt. Kijelentette: Adam Johnson nem eladó! Beszélt még arról, hogy neki is érdekes lesz volt csapatával találkozni.

Közben Dublin belvárosában az Ír és az Angol, és a dublini szuperkupát lehetett megtekinteni. Az olasz kupa számomra nem ismert okok miatt távol maradt az eseményről.

A tegnapi kezdőcsapat: Taylor (85. - Johansen) - Boyata, Szavics, Veseli (70. - Rekik), McGivern -  Barry (85. - Román), Razak - Wright-Phillips (81. - Scapuzzi), Weiss (66. - Suárez), Johnson - Guidetti

A mérkőzésre tizenhat játékost lehetett nevezni, Mancini mindenkinek lehetőséget adott a meccs során.

Az első félidő nem volt túl élvezetes, ez a kép sok mindet elmond róla:

A második félidőre felpörögtek az események, de ez Balotellit nem hatotta, meg ő inkább a nap második meccsére készülő volt csapattársaival, az Inter játékosaival múlatta az időt.

Az 52. percben Wright-Phillips kapott egy Barry által a félpályáról indított labdát, és a tizenegyespontnál fél fordulatban, kapásból a hólóba lőtt. 1:0.

A 60. percben Johnson kapott egy hosszú indítást a saját térfeléről, egyedül begyalogolt a tizenhatoson belülre, és ballal remek gólt lőtt! 2:0.

A 76. perc Wright-Phillips lőt egy lesgólt, itt már világosan látszott, milyen roppant gyenge ellenfél ez az Ír liga-válogatott

A 83. a frissen beállt Scapuzzi adta meg a kegyelemdöfést! A nemrégiben igazolt olasz támadónak Johnson adott egy remek labdát a védők mögé, Luca rálőtte a kapus még beleért, de a hálóba került a labda. 3:0! Ez volt a második perc amelyet a Manchester City mezében töltött, egész jó kezdés.

A legjobb teljesítményt (az előszezon alatt nem először) Shaun Wright-Phillips nyújtotta, elég nagy fejtörést okozva Mancininek, aki egyáltalán nem preferálja a saját nevelésű szélsőt...

Jó teljesítményt még a védelemben magabiztos Szavics nyújtott, és a második félidő alapján a gólt is szerző, gólpasszt is adó Johnsont lehet kiemelni.

Az összefoglaló:

A másik meccsen az Internazionale 2:0-ra legyőzte a Celticet. Így a torna szabályai szerint a Citynek 6 (3 pont a győzelemért, 3 pont a 3 gólért), az Internek 5 pontja van. Elég egy döntetlen az olaszok ellen, és megvan a kupagyőzelem.

A torna egyelőre nem tűnik sikeresnek az írek körében, egyik meccsre sem sikerült túl sok jegyet értékesíteni, a City kongó lelátók előtt játszott, az Inter meccsére is csak néhány ezerrel többen látogattak ki.

A mai meccset a digisport közvetíti, stream lelőhely: itt.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr865655984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

herceges 2011.07.31. 21:45:39

jól játszottunk az inter ellen

338932 2011.08.01. 13:47:36

Szerdán lehet majd nézni a City hivatalos oldalán az edzést?
süti beállítások módosítása