Ideje lenne megnyírni a pudlit!

2012. január 25. 17:30 - mgyuri

Jó lenne végre nyerni Liverpoolban!

Karnyújtásnyira a Carling Cup fináléja, és hiába becsüli le mindenki a Miki Egér kupát, nagyon kéne a győzelem. A dolog úgy áll, hogy ezt a meccset nehezebb lesz megnyerni, mint magát a döntőt... Sikerülnie kell!

Jó régen nyert a City az Anfielden. A különböző kupasorozatokban pedig lassan egy emberöltőnyi ideje nem kaptak verést a Citytől (bár az igaz, korántsem volt a két csapat minden évben összesorsolva), így eljött az ideje, hogy megnyírjuk egy kicsit a pudlit!

Balotelli négy meccset kapott a hétvégi taposási kísérletért, ha nem fellebbez a csapat nem játszhat (nem fog), így megvan az esélye, ha a döntőbe kerül a csapat azon a meccsen térhet vissza angliai meccsen. Touréék az ANK-n, és ez az utolsó a négy mérkőzéses eltiltásából Kompanynak. A 'poolnál a sérült Lucas, és Suarez eltiltott, csak ők a fontos hiányzók.

Még mindig nincs hír arról, hogy mi lesz Carlos Tévez sorsa, a különböző lapok szerint a PSG, a Milan, a Corinthians és az Inter vagy ajánlatot tesz érte, vagy lemond róla végleg.

Carlosra nagy szüksége lenne a csapatnak, de már jó lenne, ha végre elmenne, és az érte kapott pénzből Mancini megvehetné azokat a játékosokat akiket akar.

Viszont a klub elnöke Őexcellenciája Khaldoon Khalifa Al Mubarak kijelentette: Tévez áron alul nem eladó. Ha senki nem fizeti ki a kért árat (kb. 25 millió font) akkor (persze, ha Carlos visszatalál Manchesterbe) marad a csapatban, és maximum Hydeban rugdoshatja a mesterhármasokat. Az elnök úr példát akar statuálni Tévezen. Egy játékos sem viselkedhet így, és jelzés a többi klubnak: a Cityvel nem lehet szórakozni! Meg kell fizetni minden manchesteri játékos árát!

A csapat már így is több millió fontot spórolt a renitens argentinon. A rengeteg büntetés, és az elmaradt négy havi bér már forintmilliárdokban mérhető. Ez egy olyan hatalmas összeg amit egy olyan fickó mint én csak akkor láthat ha nyer a lottón. Megkeresni csak akkor tudnám ha az ősrobbanás óta a jelenlegi munkahelyemen húznám a gályát.

Nedum Onuoha viszont még a csapattal van, pedig egy hete arról szóltak a hírek, hogy a City vezetősége elfogadta a QPR ajánlatát a saját nevelésű védőért.

Az ősszel az Aberdeenben védő kolumbiai David González a másodosztályú Brighton & Hove Albion csapatához került, véglegesen és ingyen.

Két fiatal újra kölcsönbe távozott. Harry Bunn ősszel a Rochdale AFC-ben szerepelt, most a Preston North Endben van az idény végéig. Alex Tchuimeni-Nimely pedig ebben a szezonban a második vonalban edződik. A Middlesbrough után most a Coventrybe ment nyárig. Mindketten már gólt is szerzetek első meccsükön, Nimely pont a Boronak köszönt be.

A hétvégén nem lép pályára a City, nincs értelme pihentetni senkit (nem is nagyon van már kit...), mindent meg kell tenni a győzelemért! A Liverpool ellenben pályára lép a hét végén az FA kupában, a united ellen. Ha azt megnyerik ők lehetnek a sorozat egyik legnagyobb esélyese, remélem inkább arra koncentrálnak.

Ez a harmadik meccse a két csapatnak négy héten belül, ismerik már egymást rendesen. A pillanatnyi forma fog dönteni. Az pedig a Citynek kedvezhet, a hétvégén összejött a siker a Spurs ellen, a 'pool viszont keményen megszenvedett, és simán ki is kapott a kiesés ellen menekülő Boltontól. Egyedül a Bogdán kapujába betaláló Bellers akart játszani, a többiek szédelegtek a pályán. Jó lenne ha ma mindkét csapat a hétvégén látott arcát mutatná!

1:2 lesz a végeredmény, két Džeko góllal, érzem! Vagy tizenegyesek utáni továbbjutás. Vagy akármi, de ott lesz a csapat a Wembleyben!

A másik elődöntőben ledolgozta a Cardiff City hazai pályán az egygólos hátrányát, de mivel több gól nem esett még a hosszabbításban sem, a büntetőket pedig pocsékul rúgták a Crystal Palace játékosai, így a walesi csapat várja ellenfelét a fináléban.

A meccset a sport 1 tv közvetíti, stream itt lesz. Az ország nagyobbik fele így ma ezt a meccset nézni. Az egy éveben belüli x-edik klasszikó helyett végre látnak egy kis igazi angol focit! Bár, ha olyan lesz a kommentár mint két hete akkor nektek egy jó sopcastos streamet ajánlok a tv helyett.

A kezdőcsapat nagy valószínűséggel ez lesz: Hart - Zabaleta, Szavics, Lescott, Clichy - Barry, Milner - Nasri, Agüero, Silva - Džeko

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr575656284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

336477 2012.01.25. 17:44:14

Két hete akkora hülyeségeket mondott a kommentár, mintha a blikkből készült volna fel a meccsre... De a diginél is vannak furcsa gondolatok, bánkijaúzsi antiCity-s stílusát meg már meg is szoktam. :D http://goo.gl/CX7R4 ---> friss, Onuoha hamarosan tényleg aláír.

296258 2012.01.25. 18:07:27

[Kid21](#680533) kár érte... sokszor nem sajnálom, hogy nincs digi. a sky sporton amennyire nem csíptem Gary Nevillet, mostanság még tetszeni is szokott a szakértése. a kommentárok meg ég és föld

297074 2012.01.25. 18:57:05

[mgyuri](#680561): Gary Neville konkrétan kikúrt jó, én sem értem ezt az egész jelenséget. Mármint az egy dolog, hogy jókat is mond, de hogy még velünk szemben is kedves?! Beszarás.

336740 2012.01.25. 19:23:05

Sport1 stábja már semmire sem jó, a Digi legalább követi a híreket, történéseket Sport1-en a bikarodeó maradt már csak, ami nézhető meg az nfl, kinek melyik tetszik:D 2 verzió lehet mára: gólt szerzünk hamar, és valahogy nyerünk 2 góllal vagy kiesünk én nem igazán bízok abban, hogy 1 góllal vezetünk majd hosszabbítás és akkor ott még mákunk is lesz és akkor még az X is totál ott van a a pakliban, meg akár Pool győzelem is de hát hazai 0-1-es vereségről kevés párharcot szoktak megnyerni, de nem lehetetlen

339432 2012.01.25. 20:23:41

Ha 0-1 lesz a 90 perc és hosszabbítás után 1-2, akkor mi jutunk tovább vagy büntetők lesznek?

299929 2012.01.25. 20:30:53

ha 1-2 a vége is hosszabbitás lesz viszont a hosszabbitásban már számit az idegenben lőtt gól tehát ha 1-2 (vagy 2-3, 3-4 stb) akkor hosszabbitás viszont büntető csak 0-1nél lehet

296258 2012.01.25. 20:42:59

[boldfalcon](#680800) úgy tudom itt számít az idegenben lőtt gól, de csak a 120. perc végén

339432 2012.01.25. 21:03:50

[Zsoltti](#680813): [mgyuri](#680832): köszi :)
süti beállítások módosítása