Boldog születésnapot, Kun!

2012. június 02. 20:40 - mgyuri

Sergio. Rosszakarói (azaz a City rosszakarói) azt hangoztatták, nem való neki a Premier League. Nos, Sergio előbb így nyilatkozott:

Úgy gondolom, hogy a Manchester Cityvel a jövőben minden évben valamilyen nagy trófea megszerzéséért harcolunk majd. Az ügynökeimtől kértem, tegyenek meg mindent a szerződés létrejöttéért, mivel ez egy jó klub, és én mindig is a Premier League-ben szerettem volna játszani!"

Aztán, produkált egy históriás könyvekbe illő debütálást, majd az egész szezonban negyvennyolc meccsen lőtt harminc gólt, és kiosztott tizenhárom gólpasszt. Az idei szezon utolsó góljáról pedig addig fognak beszélni, amíg létezik a Manchester City. Sőt, még tovább is!

Mi lett volna, ha való neki az angol foci?!

Születésnap, tortával

Sergio a legfiatalabb játékos, aki bemutatkozhatott hazája bajnokságában, 15 évesen és 35 naposan, azaz már kilenc éve boldogítja (avagy szomorítja) a szurkolókat. Ez a csapat a nevelőklubja, az Indepediente volt, itt három év alatt ötvennégy alkalommal lépett pályára és huszonhárom gólt lőtt.

Nem volt kétséges, hogy hamar Európába költözik, 18 évesen megvette az Atletico Madrid. Ebben az évben (2006) mutatkozott be az argentin válogatottban.

Madridban öt évet töltött (százhetvenöt meccs, hetvennégy gól), de a matracosokkal aratott sikereknél többre vágyott, így hál' istennek tavaly nyáron Manchesterbe igazolt.

A vitrinjében két U-20-as Vb-arany, Olimpiai aranyérem, Európa-liga és Európai Szuperkupa-arany mellett már a Premier League arany is ott figyel.

Egy hihetetlen pályafutás, ami még mindig csak az első szakaszában van. Az isteni Diego Maradona veje ma lett 24 éves (még csak 24!).

Nagyon sok boldogságot neki!

Szólj hozzá!
Címkék: videó 2012 agüero

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr375656422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása