A leghosszabb a legrosszabb?

2012. október 29. 12:30 - mgyuri

Ezen is túl vagyunk... Az biztos, hogy a Swansea elleni meccs volt a leghosszabb, amit a Premier Leagueben valaha játszott a csapat, de úgy érzem egy másik címre is érdemes a találkozó, talán a legrosszabb is volt, azok közül, amelyeken nyerni tudott a csapat.

Hogy milyen volt a meccs? Őszintén: kit érdekel? A szerdai után kb. nem volt semmilyen más cél, mint behúzni a három pontot.

Így is egy olyan meccs volt, amikor parázni kellett, Michu csak kétszer keveredett el a kapu elé, de mindkétszer gólt lőhetett volna (meg volt egy lesgólja is, de az kit érdekel?).

Az első félidő pocsék volt, egyszer még Kompanynak is takarítania kellett Hernández beadása (lövése?) után. Tiszta szerencse, hogy Richards eltakarította az útból Michut (ezért kapta a sárgát), így nem tudott érkezni középen a spanyol.

A szünetben Mancini lehozta Kolarovot, teljesen érthető volt, a szerb nem találta a helyét a támadó harmadban, arra azért kíváncsi lennék, milyen nyomós oka volt annak, hogy Sinclair most sem játszott egy percet sem?

A bal szélre egy bal bunkó helyett jött egy csatár. Balotellivel sem nyertünk sokat, Mario aktívabb volt, de piszkosul pontatlan, mind lövésben, mind passzban.

A második félidőben egy kicsit rákapcsolt a City, de az áttörés csak a 61. percben jött el. Clichy is megunta a tökölést, labdát szerzett, befutott középre lepasszolta Téveznek (inkább rálőtte Carlosra, még jó, hogy nem volt a közelében senki, így le tudta kezelni a labdát), aki jó 23-ról bombagólt lőtt. Végre!

Ezt a meccset itt le kellett volna fújni. A Swan kapusa Vorm megsérült amikor megpróbálta védeni a lövést, percekig ápolták, le kellett cserélni.

Alig több mint tíz percre hasonlóan járt Richards is. Micah hátrafelé futott, de rosszul lépett, kiment a térde, őt is le kellett vinni.

A meccsen kaput eltaláló lövés több nem volt, Mancini is a biztonságra törekedett, a végére Agüero helyett Lescott jött be... Atkinson valamikor a 104. perc táján fújta le a meccset. Végre!

Pozítívum? Nem sok van, de annyi pontja van a csapatnak mint a mu-nak, a Spurs négy pontra lemaradva, a Chelsea már csak eggyel előttünk. A City az egyetlen veretlen csapat a bajnokságban (a hazai veretlenségi sorozat 34-re duzzadt).

Negatívum? Rengeteg, bele kezdeni sem érdemes, de van egy nyugodt hete Mancininek, hogy összerántsa a gondolatait, na és persze a csapatát.

A meccs jegyzőkönyve, és az összefoglaló:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr395656512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

336477 2012.10.29. 20:07:41

Egyszerűen borzalmas volt a meccs, főleg az első félidő. A második elején fel-felcsillant némi akarás a srácokon, de a végére 1-2 embert leszámítva mindenki kipukkadt megint. Brutálisan sok labdát adtunk el, többet mint a nike és az adidas egyszerre egy nap... Tévez egyértelműen a meccse embere volt, de nemcsak a gólja miatt, hanem azért is, mert megint felszántotta a pályát. Visszalépett labdákért, próbálta szervezni a játékot Kunéknak, ha kellett sprintelve ment vissza védekezni etc. A védekezésünk megint amatőr volt. Nem tudom észrevettétek-e már azt, - ami talán a real meccs óta állandó jelleggel megjelenik - hogy a négy védőnk egy vonalban olyan szinten összetolódik a saját 16-sunkra néha, hogy a széleken óriási üres területek nyílnak, ahol az ellenfelek röhögve alapvonalig tudják vinni a zsugát, ne adj isten be is törnek a kapunk elé... Ezt sürgősen orvosolni kell, különben egy rags, cselzi szintű csapat hasonlóképp lefociz minket, mint a real, bvb, ajax a Bl-ben. Egy jó Silva nagyon hiányzik már.

347744 2012.10.30. 13:46:51

[Kid21](#956669): kicsit off, de amúgy most hogy a juve megint jó csapat nekik is drukkolsz újra? vagy már végleg lecserélted 1 éve? :D:D

336477 2012.10.30. 18:41:27

[NoDice](#957115): jaja, nyilván. de még nem nyerték vissza teljesen a kegyeimet a bl miatt. a psg viszont kezd szimpi lenni... :P
süti beállítások módosítása