2011 - Idénykezdet

2012. augusztus 02. 21:00 - mgyuri

Nemsokára kezdődik az új idény, a kezdetig néhány posztban végigfutunk a tavalyi szezonon, felidézünk jót és rosszat (hál' istennek olyan nem sok volt).

Elsőnek pont egy évet megyünk vissza az időben. 2011 júliusát, augusztusát és szeptemberét futjuk át.

Egy éve ilyenkor már nem egy új játékos érkezésének örülhettünk, megérkezett Gaël Clichy és Sztefan Szavics, már július elején. Megköttetett az Ethiad deal, Liam Gallagher és a Beady Eye bemutatta az új mezt.

Az alapozás nagy része az USÁ-ban zajlott, ahol többek között a Beckham féle LA Galaxy-val is játszott a City. Itt felmerült, hogy Timo Hildebrand lesz a csapat tartalékkapusa, de végül nem győzte meg Manciniékat, a volt német válogatott végül a Schalkéban bizonyíthatott.

Szinte az egész csapat együtt készülhetett, idén nem. Kíváncsi vagyok, látszani fog-e ez a játékosokon.

Július végén érkezett két csatár, úgy emlékszem Agüerónak jobban örültünk mint Scapuzzinak. A hónap utolsó hétvégéjén többek közt az Intert legyőzve meglett az idény első trófeája, a Dublin Super Cup.

Augusztus legelején érkezett meg Pantilimon is.

A Community Shieldet sikerült elbukni előnyből, az első bajnokin viszont remekül startolt a csapat.

Majd megérkezett Nasri (igen, trófeákat nyerni), aki részese is volt a Spurs elángálásának. Mindenki (még Mancininek is) meglepetésére a hónap legvégén a vezetőség szerződést ajánlott Hargreavesnek.

A szeptember meghozta a BL szereplést is a Citynek, sajna sokba került, hogy nem sikerült megverni a Napolit, amit egy bajnoki pontvesztés követett.

A szeptemberből a históriás könyvekbe a Bayern elleni BL meccs biztos be fog kerülni, de nem a legszebb lapokra.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://prideinbattle.blog.hu/api/trackback/id/tr175656444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása